«Πάγωσαν» στον ΣΥΡΙΖΑ και παραδέχονται την βαριά ήττα – Νίκος Παππάς: «Δεν είναι αυτό που περιμέναμε, αλλά αναμένουμε τα επίσημα αποτελέσματα»

 

Τα αποτελέσματα των exit poll έριξαν το θερμόμετρο στον ΣΥΡΙΖΑ κάτω από το μηδέν. Στην Κουμουνδούρου «πάγωσαν» και άρχισαν να παραδέχονται την βαριά ήττα, αν και έλεγαν ότι περιμένουν τα επίσημα αποτελέσματα.


Από την άλλη, όμως, σημαντικά στελέχη του κόμματος, όπως ο Νίκος Παππάς παραδέχονται την βαριά ήττα από τη Νέα Δημοκρατία. Ο Νίκος Παππάς μιλώντας στον ΑΝΤ1 είπε ξεκάθαρα και χωρίς περιστροφές ότι τα αποτελέσματα που δείχνουν τα exit poll και η διαφορά και τα ποσοστά Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι αυτά που περίμενε η Κουμουνδούρου.

Ο Νίκος Παππάς πάντως, ξεκαθάρισε ότι καλό είναι να περιμένουν όλοι το επίσημα αποτελέσματα. Θύμισε μάλιστα για τα exit poll ότι το 2019 ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε 1,5% πάνω από το ταβάνι που του έδιναν τα exit poll.

Το γεγονός όμως, οτι παραδέχτηκε ότι τα αποτελέσματα δεν είναι αυτά που περίμενε ο ΣΥΡΙΖΑ, δείχνει ότι στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης επικρατεί πλήρης απογοήτευση για την βαριά όπως φαίνεται ήττα από τη Νέα Δημοκρατία.  

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *