Οι ανάρτησεις του Κυριάκου Μητσοτάκη για τη συνάντηση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε αναρτήσεις στο twitter για τη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη στο Μέγαρο Μαξίμου.


Ο Πρωθυπουργός ανέφερε σε ανάρτηση που έκανε ότι υποδέχθηκε στην Αθήνα τον Κύπριο πρόεδρο και επισήμανε ότι το Κυπριακό παραμένει κορυφαία προτεραιότητα της εξωτερικής πολιτικής της Ελλάδας.

Αναλυτικά το ποστ ανέφερε:

Υποδέχθηκα σήμερα τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Το Κυπριακό παραμένει κορυφαία προτεραιότητα της εξωτερικής πολιτικής της Ελλάδας. Είμαστε προσηλωμένοι στον κοινό στόχο της επανεκκίνησης διαπραγματεύσεων, στο πλαίσιο των Αποφάσεων των Ηνωμένων Εθνών.

Σε άλλη του ανάρτηση για τη συνάντηση με τον Κύπριο πρόεδρο ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέφερε ότι μαζί με τον Νίκο Χριστοδουλίδη ανακοίνωσαν την θεσμοθέτηση Ανώτατου Συμβουλίου μεταξύ Ελλάδας και Κύπρο.


Ο Πρωθυπουργός ανέφερε στην εν λόγω ανάρτηση:


Με τον Νίκο Χριστοδουλίδη ανακοινώσαμε τη θεσμοθέτηση του Ανώτατου Συμβουλίου Συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας και Κύπρου. Εμβαθύνοντας έτσι τη συνεργασία μας σε όλους τους τομείς, με αιχμή εκείνους της ενέργειας, της ναυτιλίας και της προστασίας του περιβάλλοντος.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέβασε και ποστ με το λινκ των δηλώσεων των δυο ηγετών.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *