Ο διευθυντής της Le Soir αποκάλυψε την κίνηση που οδήγησε την Εύα Καϊλή στη φάκα των βελγικών αρχών

Ο διευθυντής της βελγικής εφημερίδας Le Soir αποκάλυψε ότι η εκ των πρωταγωνιστών του Qatar Gate, η Εύα Καϊλή… κάηκε και έπεσε στη φάκα των βελγικών αρχών μετά την κίνησή της να τηλεφωνήσει στον πατέρα της και να τον βάλει να πάρει την βαλίτσα με τα λεφτά που ήταν στο σπίτι της.


Ο διευθυντής της Le Soir, Κριστόφ Μπερτί, μίλησε απόψε στον Alpha και τόνισε ότι το τηλεφώνημα που έκανε η Εύα Καϊλή στον πατέρα της ήταν εκείνο που την… έκαψε και την οδήγησε στην σύλληψη και στη φυλακή, μαζί φυσικά με το γεγονός ότι δεν κατόρθωσε να πείσει κανέναν για το πως βρέθηκαν τα λεφτά και τι… έκαναν στο σπίτι που έμενε με τον Φραντσέσκο Τζιόρτζι.

«Η Εύα Καϊλή δεν θα ήταν φυλακή αν δεν είχε κάνει το λάθος να δώσει την βαλίτσα στον πατέρα της και να προσπαθήσει να τα απομακρύνει» είπε χαρακτηριστικά ο διευθυντής της Le Soir στο δελτίο του Alpha.

Την έμπλεξε ο Τζιόρτζι

Ο διευθυντής της Le Soir, ανέφερε επίσης  ότι η Εύα Καϊλή προφανώς βρέθηκε μπλεγμένη στο κύκλωμα από τον σύντροφό της, Φραντσέσκο Τζόρτζι, που ήταν ο βοηθός του Αντόνιο Παντσέρι, του κεντρικού πρωταγωνιστή στο σκάνδαλο διαφθοράς Qatar Gate.


O Βέλγος δημοσιογράφος ανέφερε επίσης  ότι η Καϊλή ήταν «χρήσιμη» στο κύκλωμα καθώς ήταν πολύ σημαντικό να αποσπούν θετικές τοποθετήσεις και ψήφους από την πτέρυγα των σοσιαλιστών υπέρ των θέσεων του Κατάρ.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *