Ν. Κεραμέως: Με αποδείξεις διαψεύδει τα fake news περί εκδήλωσης στην Κηφισιά

Αποδείξεις που διαψεύδουν δημοσιεύματα που την ήθελαν να συμμετέχει σε προεκλογική εκδήλωση την Πέμπτη -εν μέσω εθνικού πένθους- ανήρτησε η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως στο Twitter.


Συγκεκριμένα, πρόκειται για τρεις φωτογραφίες, η μια εκ των οποίων δείχνει την κ. Κεραμέως σε καταγραφή κάμερας ασφαλείας όπου αναγράφεται και η ημερομηνία, ενώ σε άλλη φωτογραφία εμφανίζεται μια υπογεγραμμένη δήλωση του καταστήματος όπου έλαβε χώρα το υποτιθέμενο προεκλογικό σουαρέ της Πέμπτης. Στην δήλωση διαψεύδεται η πραγματοποίηση οποιασδήποτε εκδήλωσης πολιτικής ή μη.

Επιπλέον, η υπουργός Παιδείας επαναλαμβάνει ότι πρόκειται να κινηθεί νομικά κατά των μέσων που δημοσίευσαν την ψευδή είδηση.

Ολόκληρη η ανάρτηση της κ. Κεραμέως:

Οι αποδείξεις του χυδαίου ψέματος και της άθλιας συκοφαντίας του @KontraChannel & @DimokratiaGr. 28/2 πριν το τραγικό δυστύχημα η συγκέντρωση με πολίτες στον Βάρσο Κηφισιάς και όχι 2/3 όπως ψευδώς δημοσίευσαν.


Προφανώς θα κινηθώ νομικά. Καμία ανοχή στους ψεύτες και συκοφάντες, που δεν σέβονται οι ίδιοι το εθνικό μας πένθος. (Τα πρόσωπα έχουν καλυφθεί για λόγους προσωπικών δεδομένων.)


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *