Μυθική και ιστορική νίκη και ανεπανάληπτος θρίαμβος της ΝΔ με 21 μονάδες διαφορά: Στο 41% η ΝΔ, στο 20% ο ΣΥΡΙΖΑ η εκτίμηση της Singular

 

Ιστορική, εμφατική, μυθική. Όποια λέξη κι αν χρησιμοποιήσετε για τη διαφαινόμενη νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές θα είστε μέσα καθώς ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η γαλάζια παράταξη πάνε για έναν ανεπανάληπτρο θρίαμβο απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος γνωρίζει μια ανεπανάληπτη ήττα.


 Ιστορική νίκη της ΝΔ με διαφορά σχεδόν 21 μονάδες από τον ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές 2023 δείχνουν τα έως τώρα αποτελέσματα κοντά στο 67% της επικράτειας. Η εκτίμηση αποτελέσματος που έκανε η Singular μάλιστα δίνει νίκη τη ΝΔ με 21 μονάδες διαφορά.

Η Νέα Δημοκρατία σαρώνει σε όλες τις εκλογές περιφέρεις. Τι σαρώνει δηλαδή… Έχει πάρει σβάρνα τον ΣΥΡΙΖΑ παντού και μόνο ο Ροδόπη είναι ως τώρα βαμμένη στα χρώματα του ΣΥΡΙΖΑ. Ο χάρτης με τις εκλογικές περιφέρειες είναι γαλάζιος και μιλάει από μόνος του.

Το πιο εντυπωσιακό είναι ότι η Νέα Δημοκρατία σαρώνει ακόμα και στο πιο απόρθητο κάστρο, την Κρήτη και την έχει βάψει στα γαλάζια, κάτι που έχει να γίνει από το 1974!

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *