Με εντολή Κεραμέως τίθεται σε αργία ο εκπαιδευτικός πατέρας – τέρας

Με εντολή της υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων, Νίκης Κεραμέως τέθηκε σε αργία ο εκπαιδευτικός πατέρας – τέρας από την Καλαμάτα.  Ο  61χρονος εκπαιδευτικός συνελήφθη με την κατηγορία ότι ασέλγησε σε βάρος της 12χρονης κόρης του.


Η Νίκη Κεραμέως ενημέρωθηκε άμεσα για το αποτρόπαιο συμβάν και κίνησε χωρίς χρονοτριβή τη διαδικασία για να τεθεί σε αργία ο  61χρονος πατέρας – τέρας. Ο φερόμενος ως δράστης κατηγορείται ότι ασελγούσε σε βάρος της 12χρονης κόρης του. Το θέμα αποκαλύφθηκε μετά την καταγγελία μιας γυναίκας που φέρεται να γνώριζε τα όσα συνέβαιναν στο παιδί.

Η Νίκη Κεραμέως ανακοίνωσε ότι ο εκπαιδευτικός τέθηκε σε αργία μέσα από ανάρτησή της στο Twitter. Η υπουργός Παιδείας ανέφερε στο ποστ που έκανε:

«Σχετικά με το περιστατικό της σύλληψης και άσκησης δίωξης κατά στελέχους εκπαίδευσης που κατηγορείται οτι διέπραξε γενετήσιες πράξεις με θύμα την ανήλικη κόρη του, κίνησα τη διαδικασία έκδοσης πράξης θέσης σε αργία από τα καθήκοντά του».

Η ιστοσελίδα, tharrosnews, ανέφερε ότι η γυναίκα κατάλαβε ότι κάτι περίεργο συνέβαινε στο παιδί. Η γυναίκα ενημέρωσε την Αστυνομία, η οποία έδρασε άμεσα και συνέλαβε τον 61χρονο. Ο συλληφθείς, από χθες το βράδυ παραμένει στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μεσσηνίας. Ο 61χρονος είχε πάει στον τόπο καταγωγής του, την Καλαμάτα, για τις γιορτές μαζί με την κόρη. Ο εκπαιδευτικός κατηγορείται για αποπλάνηση ανηλίκου καθώς και για γενετήσια πράξη μεταξύ συγγενών. Ο φερόμενος ως δράστης αρνήθηκε τις κατηγορίες.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *