Μακελειό σε κηδεία στην Κίνα με 19 νεκρούς και 20 τραυματίες – Φορτηγό έπεσε στο πλήθος

Ένα απίστευτο αιματοβαμμένο τροχαίο δυστύχημα έγινε στην Κίνα, όταν φορτηγό έπεσε πάνω στο πλήθος που παρευρισκόταν σε μια κηδεία, με αποτέλεσμα 19 άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους και 20 να τραυματιστούν,


Σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Κίνας, το δυστύχημα σημειώθηκε λίγο πριν από τη 1.00 το πρωί της Κυριακής (19:00 χθες, Σάββατο, ώρα Ελλάδας) σε κηδεία που γινόταν στην κομητεία Ναντσάνγκ, στην επαρχία Τσιανγκτσί.

Οι άνθρωποι βρίσκονταν στην άκρη του δρόμου καθ΄ όδον προς το κρεματόριο, όπως εξήγησε ένας κάτοικος ονόματι Ντενγκ στην τοπική εφημερίδα Jimu News, όταν το οδηγός του φορτηγού έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και έπεσε πάνω τους.

Οι περισσότεροι από τους νεκρούς και τους τραυματίες συμμετείχαν στην κηδεία, σύμφωνα με το μέσο ενημέρωσης.

Ένας άλλος κάτοικος των περιχώρων, ο Γκονγκ, δήλωσε στην Jimu News πως συμμετείχε στην κηδεία με τη σύζυγό του, η οποία σκοτώθηκε κατά το δυστύχημα. Είπε πως το φορτηγό έπεσε ξαφνικά στο τελευταίο τμήμα της πομπής και στη συνέχεια πέρασε μέσα από το πλήθος προτού φθάσει τη νεκροφόρα.


Περίπου μία ώρα μετά την ανακοίνωση της είδησης, η τροχαία της κομητείας Ναντσάνγκ εξέδωσε συστάσεις για τους οδηγούς, προειδοποιώντας ότι στην περιοχή επικρατούσε ομίχλη.


Τα τροχαία δυστυχήματα είναι συχνά στην Κίνα λόγω έλλειψης αυστηρών ελέγχων ασφαλείας.

Τον Σεπτέμβριο, 27 επιβάτες έχασαν τη ζωή τους όταν λεωφορείο που τους μετέφερε σε εγκαταστάσεις καραντίνας στην επαρχία Γκουιτζόου (νοτιοδυτικά) ανατράπηκε σε αυτοκινητόδρομο.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *