Λευτέρης Αυγενάκης στην κοπή πίτας του Ερυθρού Σταυρού στο Ηράκλειο: «Συμπορευόμαστε άριστα, προσφέρουν σπουδαίες υπηρεσίες»

Στην κοπή πίτας του Περιφερειακού Τμήματος Ηρακλείου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού έδωσε το παρών ο Λευτέρης Αυγενάκης. Ο υφυπουργός Αθλητισμού έκανε αναφορά σε ανάρτησή του στο Facebook στο έργο του Ερυθρού Σταυρού και ανέφερε ότι προσφέρουν σπουδαίες υπηρεσίες και έχουν συμπορευτεί άριστα ως τώρα μαζί.


Αναλυτικά ο Λευτέρης Αυγενάκης ανέφερε:

Με τον πρόεδρο Νίκο Γιαλιτάκη, τα στελέχη, τους εθελοντές και Σαμαρείτες – Διασώστες του Ερυθρού Σταυρού, που πάντοτε αισθανόμαστε υπερήφανοι για τις σπουδαίες υπηρεσίες που προσφέρουν στην πρώτη γραμμή των γεγονότων και των συμβάντων που απαιτούν επαγγελματισμό, αλληλεγγύη και αυταπάρνηση, για εκείνους που χρειάζονται την βοήθειά μας.

Προσωπικά, νιώθω ευτυχής που ως Υφυπουργείο Αθλητισμού συμπορευόμαστε άριστα με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, έχοντας  συνεργαστεί σε δεκάδες αθλητικές διοργανώσεις, με κορυφαία το Ράλλυ Ακρόπολις, με κοινό μας στόχο, την ανάπτυξη του υγιούς αθλητικού πνεύματος και την ενδυνάμωση του εθελοντισμού και της κοινωνικής προσφοράς.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *