Λαοθάλασσα και μήνυμα νίκης στην κοπή της πίτας του υπουργού Εργασίας Κωστή Χατζηδάκη

Πλήθος κόσμου βρέθηκε στη μεγάλη αίθουσα ξενοδοχείου όπου ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων Κωστής Χατζηδάκης έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του. Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στο Instagram to 2023 η Ελλάδα δεν γυρίζει πίσω, «Οι Έλληνες το έχουν αποφασίσει: Το 2023 να ανεβάσουμε την Ελλάδα πιο ψηλά. Με τη Νέα Δημοκρατία! Όχι στην ακυβερνησία και την οπισθοδρόμηση του ΣΥΡΙΖΑ».


Η ανακοίνωση του υπουργού έχει ως εξής:

«Η Ελλάδα δεν γυρίζει πίσω! Οι Έλληνες το έχουν αποφασίσει: Το 2023 να ανεβάσουμε την Ελλάδα πιο ψηλά. Με τη Νέα Δημοκρατία! Όχι στην ακυβερνησία και την οπισθοδρόμηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακόμα μια επιβεβαίωση στη χθεσινή Κοπή της Βασιλόπιτας του Γραφείου μου. Πάρα πολύς κόσμος και ενθουσιασμός, όπως σε όλες τις εκδηλώσεις της Νέας Δημοκρατίας αυτή την περίοδο.



Ευχαριστώ θερμά όλες και όλους τους φίλους που ήρθαν και δεν μπόρεσαν να χωρέσουν στη μεγάλη αίθουσα του ξενοδοχείου Wyndham Grand Athens. Οι εργαζόμενοι, οι συνταξιούχοι, οι συνάνθρωποί μας που προέρχονται από ευάλωτες κοινωνικές ομάδες ήταν εκεί. Και αυτό είναι ακόμα μια επιβεβαίωση ότι η κοινωνική μας πολιτική, μια κοινωνική πολιτική προσανατολισμένη στο έργο, έχει ήδη απτά αποτελέσματα. Τη στήριξη όλων αυτών των συμπολιτών μας την εκλαμβάνω ως ακόμα μεγαλύτερη υποχρέωση να προσπαθήσω να ανταποκριθώ στα καθήκοντά μου με τη μεγαλύτερη δυνατή αποτελεσματικότητα.



Ευχαριστώ επίσης τον αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης Παναγιώτη Πικραμμένο, τους συναδέλφους υπουργούς, τις δεκάδες βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, τους γενικούς γραμματείς και προέδρους οργανισμών, καθώς και τους δημάρχους του Βόρειου Τομέα που ήταν εκεί. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον χαρισματικό Μητροπολίτη Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος κ. Γαβριήλ που ευλόγησε την πίτα.

Πολλές ευχές σε όλους! Με μικρές και μεγάλες νίκες το 2023»!


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *