Κυριάκος Μητσοτάκης στο Κερατσίνι: Ετοίμασε γεύματα για ανθρώπους που έχουν ανάγκη

 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έβαλε στην άκρη το πολιτικό του πρόσωπο σήμερα στο Κερατσίνι και έδειξε το ανθρώπινο πρόσωπό του, αλλά και το πόσο νοιάζεται για τον πλησίον και δη τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη.


Ο Πρωθυπουργός στο πλαίσιο της επίσκεψης που κάνει σήμερα στην Β΄ Πειραιά, πήγε στην ταβέρνα «Κρητικός» στο Κερατσίνι, η οποία παρέχει δωρεάν γεύματα σε ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη. Ο χώρος δεν ήταν άγνωστος στον Κυριάκο Μητσοτάκη, καθώς είχε επισκεφθεί ξανά την ταβέρνα του Δημήτρη Καρκανοραχάκη τα Χριστούγεννα του 2020. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε με τους ιδιοκτήτες και δεν δίστασε να βοηθήσει κι εκείνος στο ετοίμασμα του φαγητού για τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη και βρίσκουν καταφύγιο στην γνωστή ταβέρνα του Κερατσινίου.

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Επιτελείτε σπουδαίο έργο»

Κατά τη σημερινή του επίσκεψη, ο πρωθυπουργός συνεχάρη τον ίδιο και τους εθελοντές που τον βοηθούν στο σημαντικό αυτό έργο: «Πραγματικά επιτελείτε ένα σπουδαίο έργο σε μια δύσκολη περιοχή. Ο κόσμος έχει προβλήματα και πρέπει με κάθε τρόπο όλοι να βάζουμε πλάτη. Ο καθένας κάνει ό,τι μπορεί κι εσείς κάνετε αυτό το οποίο μπορείτε, και είναι πολύ σημαντικό αυτό», τόνισε ο κ. Μητσοτάκης, ο οποίος βοήθησε στην ετοιμασία των γευμάτων.

«Να είστε καλά, το καλό είναι ότι έχετε κάνει δουλειά. Στον Πειραιά είχε 170 αστέγους και τώρα έχουν μείνει 70. Δηλαδή για τη στέγαση έχετε κάνει πράγματα», απάντησε ο Δημήτρης Καρκανοραχάκης.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μια σκέψη για “Κυριάκος Μητσοτάκης στο Κερατσίνι: Ετοίμασε γεύματα για ανθρώπους που έχουν ανάγκη”