Καβάλα: Θρίλερ με το θάνατο 68χρονης κτηνοτρόφου – Τι εξετάζουν οι Αρχές

Συνεχίζονται οι έρευνες των Αρχών για τη διαλεύκανση των αιτιών του θανάτου της 68χρονης κτηνοτρόφου, που έχασε τη ζωή της κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες δίπλα στο ποιμνιοστάσιο της στο Ποδοχώρι Παγγαίου της Καβάλας.


Παρόλο που από τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης που διενεργήθηκε στη σορό της, προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου της, προέκυψε ότι έφερε εκτεταμένες εσωτερικές κακώσεις, η αστυνομία εξακολουθεί να διερευνά όλα τα ενδεχόμενα, με το πιο ισχυρό να παραμένει αυτό της εγκληματικής ενέργειας.

Ωστόσο, αστυνομικές πηγές αναφέρουν στο protothema.gr, πως παράλληλα με τις καταθέσεις που συλλέγονται – κυρίως – από στενά συγγενικά της πρόσωπα, στο πλαίσιο της προανάκρισης για την υπόθεση θανάτου, ερευνάται και το ενδεχόμενο η γυναίκα να έχασε τη ζωή της όταν χτυπήθηκε από κάποιο ζώο και όχι από άνθρωπο που θέλησε να της στερήσει τη ζωή.

Για αυτόν τον λόγο, οι Αρχές προχώρησαν σήμερα σε νέα έρευνα και αυτοψία στο σημείο που βρέθηκε νεκρή η 68χρονη, παρουσία του ιατροδικαστή, προκειμένου να εντοπίσουν και να συλλέξουν στοιχεία που θα ρίξουν περισσότερο “φως” στην υπόθεση θανάτου και θα ξεκαθαριστεί εάν πράγματι πρόκειται για δολοφονία, όπως προκύπτει από τα μέχρι στιγμής στοιχεία.

Υπενθυμίζεται ότι μιλώντας στο protothema.gr, ο αδελφός της 68χρονης τόνισε ότι από τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης προέκυψε ότι η γυναίκα φέρεται να δέχθηκε πολλά και δυνατά χτυπήματα στο σώμα της, από τα οποία υπέστη, μεταξύ άλλων, ρήξη σπληνός, διάτρηση πνευμόνων και είχε σπασμένα πλευρά.


«Ήταν δυνατός ξυλοδαρμός και είναι ξεκάθαρο ότι κάποιος δολοφόνησε την αδελφή μου. Η αστυνομία πραγματοποιεί έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη και δε θα πρέπει να προδικάζουμε καταστάσεις», ανέφερε ο αδελφός του θύματος, τονίζοντας ότι η η 68χρονη ήταν μια ήσυχη γυναίκα που δεν είχε προσωπικά προβλήματα με κανέναν. «Μάθαμε οτι την έψαχνε ο συζυγος της και λίγη ώρα μετά βρέθηκε νεκρή κοντά στο μαντρί», είπε στενός συγγενής της 68χρονης γυναίκας.


Όπως αναφέρει ο ανιψιός της 68χρονης, κάνεις δε ξέρει ποιος και γιατί θα μπορούσε να δολοφονήσει την θεία του, αφού επρόκειτο για έναν πολύ ήσυχο και καλό άνθρωπο που δεν είχε προσωπικές διαφορές με κανέναν. Ο ίδιος έκανε λόγο για μία γυναίκα που, μαζί με τον σύζυγό της, ασχολούνταν με την κτηνοτροφία και είχαν περίπου δέκα ζώα που φρόντιζαν, ενώ το αντρογυνο δεν είχε παιδιά.

«Το μαντρί βρίσκεται 400 μέτρα από το σπίτι της και συνήθιζε να πηγαίνει καθημερινά στα ζώα και να επιστρέφει το απόγευμα. Όταν την Παρασκευή πέρασε η ώρα και δεν επέστρεψε ξεκίνησε να την ψάχνει ο σύζυγός της. Μόλις την βρήκε κάλεσε για βοήθεια και βρέθηκε εκεί και ο ανηψιος του. Δεν φαίνονταν τα χτυπήματα που έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση», τόνισε, προσθέτοντας ότι όλοι θέλουν να μάθουν το συντομότερο ποιος μπορεί να σκότωσε την 68χρονη.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *