Κακουργηματική δίωξη στον άντρα που κρατούσε όμηρο τη σύντροφό του στο κέντρο της Αθήνας

Δίωξη για κακουργηματική πράξη ασκήθηκε εις βάρος του άντρα που κρατούσε όμηρο την πρώην σύντροφό του στο διαμέρισμά του στον Άγιο Παντελεήμονα το απόγευμα του Σαββάτου.


Ο κατηγορούμενος διώκεται για το κακούργημα της αρπαγής και για πέντε ακόμη πλημμελήματα τα οποία είναι: Κατοχή εμπρηστικών ειδών, επικίνδυνη σωματική βλάβη, απειλή, οπλοφορία και βία κατά υπαλλήλων.

Μετά την άσκηση της δίωξης εναντίον του ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε σε ανακριτή και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί.

Το ιστορικό
Όλα ξεκίνησαν το απόγευμα της Πρωτοχρονιάς όταν νεαρός εισέβαλε στο σπίτι της πρώην συντρόφου του στο Γαλάτσι και υπό την απειλή όπλου την ανάγκασε να τον ακολουθήσει μέχρι το σπίτι του στον Άγιο Παντελεήμονα.

Η αδερφή του θύματος ειδοποίησε τις Αρχές ότι ο δράστης κρατά όμηρο την αδερφή της στο διαμέρισμά του στην οδό Αλκιβιάδου, όπου είχε ταμπουρωθεί απειλώντας να ανατινάξει την πολυκατοικία με φιάλη υγραερίου.


Άμεσα κινητοποιήθηκαν ισχυρές δυνάμεις της ΕΛΑΣ ενώ στο σημείο έσπευσε και ειδικός της αστυνομίας, ο οποίος προχώρησε σε διαπραγματεύσεις με τον δράστη, προτού εκείνος αιφνιδιαστεί από τις Αρχές και ακινητοποιηθεί.


Σύμφωνα με πηγές που μίλησαν in.gr προηγήθηκε άγριος καβγάς μεταξύ των δύο.

Διαβάστε επίσης: Αυτός είναι ο άντρας που κρατάει όμηρο την πρώην σύντροφό του στην Αθήνα
Σύμφωνα με τις μαρτυρίες τους ο δράστης χτύπαγε την κοπέλα, και στη συνέχεια απειλούσε και αυτήν και τους αστυνομικούς ότι θα ανατινάξει την πολυκατοικία.

Η αδερφή του θύματος βρέθηκε επίσης στο σημείο.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *