Και αντίστροφες μεταπηδήσεις: Πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, υποψήφια με τον Βαρουφάκη

Αφού πρώτα δύο εν ενεργεία γυναίκες βουλευτές του ΜέΡΑ 25 μεταπήδησαν στον ΣΥΡΙΖΑ, ήλθε η ώρα του Γιάνη Βαρουφάκη να κάνει την αντεπίθεση του.


Όπως ανακοίνωσε το κόμμα του, η άλλοτε βουλευτής Λάρισας Ηρώ Διώτη, που είχε καταψηφίσει το τρίτο μνημόνιο, το περιπετειώδες οικονομικά και πολιτικά καλοκαίρι του 2015, θα είναι υποψήφια του ΜέΡΑ 25.

Ο κ. Βαρουφάκης, μιλώντας για την προσχώρηση τόνισε πως είναι τιμή του να πλαισιώνεται από τέτοιους ανθρώπους. «Προσωπικά, είναι μεγάλη η συγκίνηση μου. Το 2015 ήμασταν μαζί με την Ηρώ Διώτη στη Βουλή και τώρα οι δρόμοι μας συναντιούνται και πάλι».

Η ίδια, εξάλλου,  ανέφερε πως εκτιμούσε τον γραμματέα του ΜέΡΑ25 από το 2015 που εξιστορούσε τα γεγονότα από τις διαπραγματεύσεις και όχι τα συμπεράσματα. «Μετά το 2015, με τη συνθηκολόγηση, μείναμε στο περιθώριο με την μεγάλη ήττα τότε», επεσήμανε η Ηρώ Διώτη και συμπλήρωσε πως το 2019 που ψήφισε το ΜέΡΑ25 το παρατηρούσε απ’ έξω και όταν είδε πως «δεν το ρούφηξε η “μικροεξουσία”, αντίθετα ριζοσπαστοκοποίηθηκε και εξέφρασε πράγματα που μπορούσαν να φέρουν τον κόσμο κοντά, οδήγησε στο να βλέπουμε πλέον λίγο από τον εαυτό μας πλέον εκεί γιατί εκφράζει πράγματα που πιστεύουμε».

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *