Η Ευγενία Μανωλίδου υπογράφει σε αναγνώστες  το παιδικό της βιβλίο «Ιχνηλάτες της Ιστορίας» σήμερα 12:00 με 14:00 στο Βιβλιοπωλείο «Χαρτόπολις» στο Φάρο Ψυχικού

Η Ευγενία Μανωλίδου παρουσιάζει και υπογράφει σε αναγνώστες το σπουδαίο παιδικό της βιβλίο «Ιχνηλάτες της Ιστορίας» σήμερα 12:00 με 14:00 στο Βιβλιοπωλείο «Χαρτόπολις» στο Φάρο Ψυχικού.


Το βιβλίο έγινε με τη συνεργασία της γνωστής μουσικού,  παιδαγωγού και συζύγου του υπουργού Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη, Ευγενίας Μανωλίδου με την νέα, εξαιρετικά ταλαντούχα, εικονογράφο, Μαρία Μανουρά και κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ελληνοεκδοτική.

Το βιβλίο έχει ως κεντρικά πρόσωπα, δυο 12χρονα παιδιά, την  Αθηνά και τον Οδυσσέα, που προσκαλούν τους συνομήλικους φίλους τους από την Κίνα, τη Λι και τον Τσεν, σε μια ξενάγηση στην Αθήνα.

Μαζί με την εκπληκτική ξεναγό τους ανακαλύπτουν την μακραίωνη ιστορία της πόλης μέσα από δέκα ορόσημα: την Ακρόπολη, το Θέατρο του Διονύσου, τον Λόφο της Πνύκας, το Χοροθέατρο της Δώρας Στράτου, το Αστεροσκοπείο, την Πλατεία Συντάγματος, τον Εθνικό Κήπο, τον Κεραμεικό, την Αρχαία Αγορά και την Ακαδημία.

Στην περιήγησή τους, οι τέσσερις μικροί εξερευνητές έρχονται σε επαφή με τη μοναδική πολιτιστική κληρονομιά και την ομορφιά της πόλης των Αθηνών. Σύντομα, όμως, αντιμετωπίζουν μια μεγάλη πρόκληση: έναν γρίφο που πρέπει να λύσουν…


Η Ευγενία Μανωλίδου έγραψε στο ποστ που έκανε στο Twitter:


Σας περιμένω σήμερα στο Βιβλιοπωλείο «Χαρτόπολις» στο Φάρο Ψυχικού για να γνωρίσετε «από κοντά» τον Οδυσσέα, την Αθηνά και την Γλαύκη! Από τις 12:00 έως τις 2:00.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *