Η εθελοντική αιμοδοσία της ΟΝΝΕΔ και της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ (photos)

Ολοκληρώθηκε χθες Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου η εθελοντική αιμοδοσία της ΟΝΝΕΔ και της φοιτητικής της παράταξης ΔΑΠ-ΝΔΦΚ σε ολόκληρη τη χώρα, η οποία ξεκίνησε το προηγούμενο Σάββατο.

Στο χρονικό διάστημα αυτό, εκατοντάδες νέες και νέοι σε πάνω από 20 σημεία σε όλη την Ελλάδα, βρέθηκαν σε νοσοκομεία και Κέντρα Υγείας ενισχύοντας την Τράπεζα Αίματος της Νεολαίας της Νέας Δημοκρατίας.




Για την πρωτοβουλία αυτή, πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Ορφέας Γεωργίου  δήλωσε: «Η πυξίδα μας είναι σταθερά προσανατολισμένη στην κοινωνική προσφορά. Μέσω της εθελοντικής αιμοδοσίας, 15’ από τον χρόνο μας μπορούν να αποτελέσουν το πιο πολύτιμο δώρο σε αυτούς που το έχουν ανάγκη. Γι’ αυτό, δύο φορές το χρόνο, η ΟΝΝΕΔ και η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ διοργανώνουν εθελοντικές αιμοδοσίες, που συνεισφέρουν στις ανάγκες του ΕΣΥ, αλλά και αποτελούν υπενθύμιση για τα χιλιάδες μέλη μας που είναι ενεργοί εθελοντές αιμοδότες. Η τράπεζα αίματος της ΟΝΝΕΔ «ΟΝΝΕΔ 13295» θα παραμένει ανοικτή καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, καλώντας του εθελοντές αιμοδότες να προσέρχονται στα κατά τόπους αιμοδοτικά κέντρα των περιοχών τους και να προσφέρουν δώρο ζωής».

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *