Εγνατία Οδός: 6 νεκροί σε τροχαίο – ΙΧ με παράτυπους μετανάστες μπήκε στο αντίθετο ρεύμα

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου στην Εγνατία Οδό, στο ρεύμα προς Αλεξανδρούπολη, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν έξι άτομα και να τραυματισθούν άλλοι έξι.


Όλα συνέβησαν στο 59ο χλμ. της Εγνατίας Οδού, στον κόμβο της Μάκρης προς Κομοτηνή, όταν το αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν 10 μετανάστες μπήκε με ιλιγγιώδη ταχύτητα προς το αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας από τη Μάκρη προς Κομοτηνή, με αποτέλεσμα να συγκρουσθεί μετωπικά με ΙΧ αυτοκίνητο που οδηγούσε 45χρονος, ο οποίος επέστρεφε από την εργασία του.

Σύμφωνα με πληροφορίες το όχημα κατέληξε στο αντίθετο ρεύμα στην προσπάθειά του να διαφύγει τον έλεγχο της αστυνομίας. Στη συνέχεια, εμβόλισε το περιπολικό, ενώ ακολούθως συνέχισε την πορεία του αναπτύσσοντας ταχύτητα και οδηγώντας επικίνδυνα.

Από την σύγκρουση ανασύρθηκαν νεκροί 5 επιβαίνοντες μετανάστες, ενώ οι υπόλοιποι 6 καθώς και ο οδηγός του Ι.Χ. αυτοκινήτου μεταφέρθηκαν για νοσηλεία στο ΠΓΝ Αλεξανδρούπολης, σε βαριά κατάσταση.

Δυο πυροσβεστικά από την Αλεξανδρούπολη και τις Σάπες συνέδραμαν στον απεγκλωβισμό τους που είναι ιδιαίτερα δύσκολος αφού από την σφοδρή σύγκρουση δημιουργήθηκε μια άμορφη μάζα.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *