Δυστύχημα στα Τέμπη: «Έκαναν πάρτι, έσβηναν φώτα, μουσικές, ουίσκι» δηλώνει καθαρίστρια στο MEGA

Στο σταθμαρχείο Λάρισας γίνονταν συχνά πάρτι αποκάλυψε στο MEGA καθαρίστρια που εργάζεται εκεί. Η γυναίκα που μίλησε στο κανάλι ανέφερε πως την ημέρα του τραγικού δυστυχήματος δεν ήταν στο σταθμό «εκείνο το βράδυ είχα ρεπό, γιατί βράδυ δουλεύω. Φεύγω από Θεσσαλονίκη με το 63 19:25, είναι αυτό το τρένο δηλαδή, έτσι πάει, και κατεβαίνω στη Λάρισα και μετά κάθομαι εκεί μιάμιση ώρα και περιμένω το 62.


Μαζεύονταν εκεί πέρα το βράδυ, ας πούμε. Μαζεύονταν, έσβηναν τα φώτα, μουσικές, ουίσκι. Πάρτι ας το πούμε. Εγώ τουλάχιστον όταν πήγαινα εκεί πέρα, έβλεπα κάποια πράγματα, γιατί μιλούσα, χαιρετούσα» όπως είπε.

Για τον  πίνακα με τα κλειδιά και την επικοινωνία ανάμεσα σε μηχανοδηγούς αμαξοστοιχιών και σταθμάρχες είπε « Ο πίνακας υπολειτουργούσε, πιο πολύ συνεννοούνταν με τα τηλέφωνα» οι σταθμάρχες με τους μηχανοδηγούς. «Πιο πολύ με τα τηλέφωνα, εγώ αυτό είχα δει τόσο καιρό εκεί πέρα και υπάρχει και ένα σαν GPS μηχανοδηγού με σταθμάρχη».

«Δύο χρόνια που είμαι εκεί, πρώτα περνούσε η εμπορική προς Αθήνα από την πρώτη γραμμή της Λάρισας και μετά έφευγε το Intercity 62 προς Θεσσαλονίκη. Τώρα πώς έγινε αυτό δεν ξέρω», πρόσθεσε.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *