Δύο γυναίκες δολοφόνησαν με άγριο τρόπο 31χρονο για να τον ληστέψουν στη μέση του δρόμου στη Βραζιλία – Βίντεο σοκ

Ένας 31χρονος άνδρας δολοφονήθηκε με άγριο τρόπο στη μέση του δρόμου στο Ρίο ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας από δυο γυναίκες.


Όλα συνέβησαν τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης 4 Ιανουαρίου. Ο 31χρονος Ντανιέλ Μασκαρένιας Χαβιέρ, που εργαζόταν ως ξεναγός, επέστρεφε σπίτι του από τη δουλειά του. Δυο γυναίκες που επέβαιναν σε μια μηχανή, τον πλησίασαν, έβγαλαν όπλο και του ζήτησαν από τον ξεναγό να τους δώσει την τσάντα του και το κινητό του. Εκείνος δεν προέβαλε αντίσταση αρχικά και έδωσε την τσάντα και το κινητό του στις γυναίκες.

Στη συνέχεια όμως, άλλαξε γνώμη και προσπάθησε να πάρει πίσω τα πράγματά του. Ο ξεναγός συνεπλάκη με τις γυναίκες και μια από τις γυναίκες που είχε μαχαίρι, τον μαχαίρωσε πολλές φορές. Τα τραύματα ήταν θανατηφόρα. Ο άνδρας άφησε τελικά την τελευταία του πνοή λίγο αργότερα.

Η σκηνής της άγριας δολοφονίας καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας. Το βίντεο περιέχει σκληρές εικόνες:

Στις γυναίκες επιτέθηκαν διακινητές ναρκωτικών λίγο μετά


Σύμφωνα με την ιστοσελίδα metropoles.com, οι δύο γυναίκες λίγο μετά την κλοπή και τον φόνο δέχθηκαν επίθεση από διακινητές ναρκωτικών, που θεώρησαν ότι οι δυο γυναίκες με την πράξη τους, έστρεψαν την προσοχή της αστυνομίας στην περιοχή, που είναι κακόφημη και αυτό θα τους έκανε κακό στις… δουλειές τους.


Η αστυνομία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό και οι γυναίκες συνελήφθησαν τελικά σε σπίτι συγγενών τους.

Η μια μάλιστα νοσηλεύεται τραυματισμένη, ενώ η άλλη κρατείται στο αστυνομικό τμήμα. Αμφότερες ομολόγησαν την ενοχή τους.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *