Διαψεύδει η Ν. Κεραμέως την συμμετοχή της σε προεκλογική εκδήλωση εν μέσω εθνικού πένθους

Με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως διέψευσε την πληροφορία που μετέδωσε το KontraChannel, πως το βράδυ της Πέμπτης παρευρέθηκε σε προεκλογική συγκέντρωση στην Κηφισιά, ενώ τόνισε ότι πρόκειται για άθλια συκοφαντία για την οποία σκοπεύει να κινηθεί νομικά.


«Αθλιότητα. Η μεταμεσονύχτια αναφορά στο @KontraChannel για δήθεν παρουσία μου σε προεκλογική συγκέντρωση την Πέμπτη το βράδυ – με συνοδευτικό βίντεο από την προεκλογική μου συγκέντρωση του Ιουλίου 2019 (!) – συνιστά χυδαίο ψέμα και άθλια συκοφαντία για την οποία θα κινηθώ νομικά», ανέφερε χαρακτηριστικά η υπουργός Παιδείας.

«Μετά το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη, ακύρωσα όλες τις συγκεντρώσεις και συνεστιάσεις μου με πολίτες. Ήμουνα σπίτι μου και δεν ήμουν σε κανένα μαγαζί στην Κηφισιά», συμπλήρωσε.

Και όλως τυχαίως η εφημερίδα @DimokratiaGr έχει ακριβώς την ίδια δήθεν είδηση – και αναφέρεται σε εκδήλωση στο Βάρσο Κηφισιάς που όμως έγινε Τρίτη πριν το δυστύχημα και όχι Πέμπτη!, καταλήγει στην ανάρτηση της η κ. Κεραμέως.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μια σκέψη για “Διαψεύδει η Ν. Κεραμέως την συμμετοχή της σε προεκλογική εκδήλωση εν μέσω εθνικού πένθους”