Χατζηδάκης: «Βούλησή μας να υπάρξει μια σημαντική, αλλά και μια δίκαιη αύξηση των μισθών»

Ο υπουργός Εργασίας, Κωστής Χατζηδάκης, τόνισε από την Λάρισα όπου βρέθηκε σε εκδήλωση για την κοπή της πίτας τοπικής οργάνωσης της ΝΔ, ότι βούληση της Κυβέρνησης είναι να υπάρξει μια σημαντική, αλλά και δίκαιη αύξηση των μισθών των εργαζομένων.


«Βούληση μας σε κάθε περίπτωση είναι να υπάρξει μια σημαντική, αλλά και μια δίκαιη αύξηση των μισθών. Θα πρέπει να λάβουμε υπόψη τις δυνατότητες των επιχειρήσεων που πλήττονται και αυτές από την κρίση, αλλά και από την άλλη θα πρέπει να λάβουμε υπόψη και τις ανάγκες των εργαζομένων», επισήμανε ο υπουργός Εργασίας, Κωστής Χατζηδάκης.

Ο Κωστής Χατζηδάκης έκανε αναφορά και στην τεράστια δουλειά που έκανε το υπουργείο και η κυβέρνηση στο θέμα των συντάξεων και είπε ότι «κανείς δεν πρέπει να ξεχνάει πως μετά από 12 χρόνια υπήρξε ξεπάγωμα των συντάξεων, αλλά και πως τα τελευταία δύο χρόνια έχουν δοθεί πάνω από 500.000 συντάξεις».

Ο Κωστής Χατζηδάκης αναφέρθηκε και στις εκλογές και στην κρισιμότητά τους, ενώ τόνισε ότι η ΝΔ θα είναι η νικήτρια και το δείχνουν αυτό όλες οι δημοσκοπήσεις.

«Τα τελευταία χρόνια η Ελλάδα άφησε πίσω της την κρίση και ανέβηκε σίγουρα ψηλότερα. Αν θα αφήσουμε αυτά που πετύχαμε τα τελευταία χρόνια να πάνε χαμένα και να οδηγηθεί η χώρα σε μια αστάθεια την οποία και θα πληρώσουμε. Θεωρώ πως οι Έλληνες έχουν πάρει τις αποφάσεις τους, το δείχνουν όλες οι δημοσκοπήσεις. Αν θέλουμε συνέχεια και σταθερότητα, αν θέλουμε πρόοδο, αν θέλουμε αυτό που οραματίστηκε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, δηλαδή μια προηγμένη ευρωπαϊκή χώρα, η μόνη λύση για να συμβεί αυτό είναι μια κυβέρνηση της ΝΔ με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη», σημείωσε ο υπουργός Εργασίας.


Ο Κωστής Χατζηδάκης μίλησε και τον σεισμό στην Τουρκία και την άμεση ελληνική βοήθεια προς τους πληγέντες. «Η ευαισθησία και η ανθρωπιά δεν γνωρίζουν σύνορα. Εμείς οι Έλληνες είμαστε πάνω από όλα άνθρωποι, χωρίς βέβαια να ξεχνάμε την προκλητικότητα που υπήρξε το τελευταίο διάστημα».


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *