Απίστευτο αλλά αληθινό: Ο Ερντογάν έστειλε επιστολή στον Κυριάκο Μητσοτάκη με ευχές για την 25η Μαρτίου!

 

Φαίνεται απίστευτο, αλλά είναι αληθινό. Ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, έστειλε επιστολή στον Πρωθυπουργό της Ελλάδας, Κυριάκο Μητσοτάκη με ευχές για την 25η Μαρτίου!


Στην επιστολή του ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, εκτός από τις ευχές του προς τον Πρωθυπουργό και τον ελληνικό λαό για την 25η Μαρτίου, έστελνε και το «ευχαριστώ» του προς την κυβέρνηση και του Έλληνες για την αλληλεγγύη και την άμεση βοήθεια της Ελλάδας προς την Τουρκία μετά τον φονικό σεισμό που χτύπησε την γειτονική χώρα.

«Είμαι πεπεισμένος ότι η σχέση και συνεργασία μεταξύ των χωρών μας θα αναπτυχθούν περαιτέρω με τις κοινές μας προσπάθειες την προσεχή περίοδο. Δράττομαι της ευκαιρίας να επαναλάβω τις καλύτερές μου ευχές τόσο για την προσωπική σας υγεία και ευημερία όσο και για την υγεία και ευημερία του ελληνικού λαού», ανέφερε στην επιστολή του ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Η επιστολή Ερντογάν ήταν η δεύτερη που ήρθε από την Τουρκία με ευχές για την 25η Μαρτίου. Λίγες ώρες νωρίτερα ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας, Μεβλούτ Τσαβούσογλου είχε στείλει επιστολή με ευχές για την 25η Μαρτίου, στον Έλληνα ΥΠΕΞ, Νίκο Δένδια.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *