Απαράδεκτη δήλωση Νάσου Αθανασίου για τα Τέμπη: «Όταν κάποιος χάνει το παιδί του, δεν βρίσκεις λέξη να το χαρακτηρίσεις, εκτός από μία: Μητσοτάκης»

 

Απαράδεκτη και χυδαία δήλωση έκανε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Αθανασίου για τον Κυριάκο Μητσοτάκη μιλώντας για την τραγωδία στα Τέμπη στο Action 24.


Ο γνωστός δημοσιογράφος και νυν βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Αθανασίου αναφερόμενος στο τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη είπε το εξής απαράδεκτο και χυδαίο:

«Πρέπει να μιλάμε με επιχειρήματα και χαρακτηρισμούς. Κι εγώ ξέρετε πόσο χαμηλά μπορώ να πέσω; Όταν ένα παιδί χάνει τη μητέρα του και τον πατέρα του, όπως συνέβη στα Τέμπη, λέγεται ορφανό. Όταν όμως ένας πατέρας και μία μάνα χάνει το παιδί του το 20χρονο, δεν βρίσκεις λέξη να το χαρακτηρίσεις, εκτός ίσως από μία: Μητσοτάκης».

Όπως είναι φυσικό οι δηλώσεις του Νάσου Αθανασίου έκαναν τους άλλους καλεσμένους της εκπομπής του Action 24να αντιδράσουν έντονα.

Οι αντιδράσεις, όμως, δεν έδειξαν να πτοούν και να… συνεφέρουν τον Νάσο Αθανασίου, κάνοντας να συνειδητοποιήσει τον προσβλητικό και απαράδεκτο χαρακτήρα των λεγομένων του.


Έτσι ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ συνέχισε ακάθεκτος: «Αυτό είναι η απάντησή μου στο άθλιο. Στου κακού της σκάλας, στο κατέβασμα, όταν σε προκαλεί ο άλλος μπορείς να κατέβεις κι εσύ».


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *