Άδωνις Γεωργιάδης για το νερό: «Δεν μπορεί να γίνει καμία ιδιωτικοποίηση, ο ΣΥΡΙΖΑ παίζει με τις ευαισθησίες των ανθρώπων»

 

Ο Άδωνις Γεωργιάδης έκανε αναφορά στα σενάρια που συνεχίζει να διαρρέει ο ΣΥΡΙΖΑ για την ιδιωτικοποίηση του νερού και έβαλε τα πράγματα στη θέση τους μια και καλή.


Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων ξεκαθάρισε σε ποστ που έκανε στο Twitter ότι δεν μπορεί να γίνει καμία ιδιωτικοποίηση του νερού, εξήγησε το γιατί, τόνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ παίζει με τις ευαισθησίες των ανθρώπων, ενώ επισήμανε ότι οι διαμαρτυρίες που είχαν γίνει στη Θεσσαλονίκη για το θέμα, του έφεραν στο μυαλό τον Δον Κιχώτη, που κυνηγούσε φανταστικούς ανεμόμυλους.

Αναλυτικά ο Άδωνις Γεωργιάδης ανέφερε σε βίντεο για το θέμα που ανέβασε στην σελίδα του στο twitter.

«Όταν έβλεπα τη συναυλία στη Θεσσαλονίκη με τον κόσμο που είχε πάει να διαδηλώσει κατά της ιδιωτικοποίησης  του νερού, το μόνο που που ερχόταν στο μυαλό ήταν η σκηνή απ’ τον Δον Κιχώτη, που έτρεχε να πολεμήσει τους φανταστικούς ανεμόμυλους.

Είναι απολύτως προφανές ότι δεν μπορεί να γίνει καμία ιδιωτικοποίηση στο νερό. Το απαγορεύει το Συμβούλιο της Επικρατείας και το Σύνταγμα της Ελλάδας.


Λυπούμε που ο ΣΥΡΙΖΑ παίζει με τις ευαισθησίες των ανθρώπων.


Η Ρυθμιστική Αρχή έχει γίνει για να πίνουμε ασφαλέστερο νερό, καθαρότερο νερό και να μην ξοδεύουμε νερό και το σπαταλάμε δεξιά κι αριστερά».

  

 

 

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *