Άδωνις Γεωργιάδης για νερό: «Δεν ιδιωτικοποιείται, αριστερό χάος και εξαπάτηση των συμπολιτών μας»

 

Ο Άδωνις Γεωργιάδης μίλησε για τα σενάρια που διαρρέει συνέχεια ο ΣΥΡΙΖΑ περί ιδιωτικοποίησης του νερού χθες το βράδυ (3.4.2023) σε εκπομπή του Kontra Channel στην οποία ήταν καλεσμένος μαζί με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκο Φίλη.


Ο υπουργός Ανάπτυξης τόνισε σε ποστ που έκανε στο Twitter για την εκπομπή και φυσικά το θέμα του νερού, ότι η κυβέρνηση έχει πει 100 φορές ότι το νερό δεν ιδιωτικοποιείται.

Επίσης υπενθύμισε στο Νίκο Φίλη «ότι η μόνη Κυβέρνηση που προσπάθησε να το ιδιωτικοποιήσει, μεταφέροντας τις μετοχές του στο Υπερταμείο, το παραδέχθηκε αναγκαστικά αλλά είπε ένα προφανές ψέμα, ότι δηλ «το βάλαμε αλλά υπό τον όρο του ΣτΕ». Είναι ψέμα διότι αφενός όλοι οι νόμοι και όλες οι αποφάσεις των Κυβερνήσεων είναι υπό τον έλεγχο του ΣτΕ ούτως ή άλλως και αφετέρου το ότι το ΣτΕ απαγόρευσε την Ιδιωτικοποίηση του δεν αναιρεί ότι ο Σύριζα το έθεσε προς πώληση».

Για το θέμα αυτό ο Άδωνις Γεωργιάδης έθεσε το εύλογο ερώτημα «Αλλά αφού το ΣτΕ το απαγόρευσε εμείς πώς θα το πουλούσαμε;» και μίλησε για «αριστερό χάος και εξαπάτηση των συμπολιτών μας».

Αναλυτικά η ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη:


«ΤΟ ΝΕΡΟ ΔΕΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΕΙΤΑΙ το έχουμε πει 100 φορές. Κάνουν συναυλίες, πορείες, «επανάσταση», για κάτι που δεν υφίσταται. Χθες στο  @KontraChannel όμως όταν υπενθύμισα στον Νίκος Φίλης ότι η μόνη Κυβέρνηση που προσπάθησε να το ιδιωτικοποιήσει, μεταφέροντας τις μετοχές του στο Υπερταμείο, το παραδέχθηκε αναγκαστικά αλλά είπε ένα προφανές ψέμα, ότι δηλ «το βάλαμε αλλά υπό τον όρο του ΣτΕ».


Είναι ψέμα διότι αφενός όλοι οι νόμοι και όλες οι αποφάσεις των Κυβερνήσεων είναι υπό τον έλεγχο του ΣτΕ ούτως ή άλλως και αφετέρου το ότι το ΣτΕ απαγόρευσε την Ιδιωτικοποίηση του δεν αναιρεί ότι ο Σύριζα το έθεσε προς πώληση. Αλλά αφού το ΣτΕ το απαγόρευσε εμείς πώς θα το πουλούσαμε; Αριστερό χάος και εξαπάτηση των συμπολιτών μας»

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *