Άδ. Γεωργιάδης: Στόχος τους να σχηματίσουν συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΠΑΣΟΚ/ΜέΡΑ25

Αληθινή βλέπει να βγαίνει η πρόβλεψη του για συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΠΑΣΟΚ/ΜέΡΑ25, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης.


Όπως τόνισε ο κ. Γεωργιάδης σε ανάρτηση του στο Twitter, εκείνος ήταν ο πρώτος στον δημόσιο διάλογο που είχε από νωρίς επισημάνει ότι «ο πραγματικός τους στόχος είναι να σχηματίσουν Συγκυβέρνηση – Τσίπρας/Ανδρουλάκης/Γιάνης με ανοχή από το ΚΚΕ».

Επιπλέον, ο υπουργός σημειώνει ότι «τώρα το λένε πλέον απροκάλυπτα», αναφερόμενος σε απόσπασμα πρόσφατης συνέντευξης του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Νίκου Ανδρουλάκη και εφιστά την προσοχή.

Στο απόσπασμα που δημοσίευσε ο κ. Γεωργιάδης, ο κ. Ανδρουλάκης τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι θα αξιοποιήσει σχετικά την τρίτη διερευνητική εντολή, εφόσον το ΠΑΣΟΚ λάβει ένα ισχυρό διψήφιο ποσοστό. «Για μένα η απλή αναλογική είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για τη συγκρότηση μιας κυβέρνησης ευρύτατης συνεργασίας με προγραμματικούς όρους. Μια τέτοια κυβέρνηση θα εξασφαλίσει την προστασία του ελληνικού λαού απέναντι στην αλαζονεία και τον καθεστωτισμό»

Ολόκληρη η ανάρτηση του κ. Γεωργιάδη:


«Ίσως είμαι ο πρώτος στον δημόσιο διάλογο που είχα από νωρίς επισημάνει ότι ο πραγματικός τους στόχος είναι να σχηματίσουν Συγκυβέρνηση -Τσίπρας/Ανδρουλάκης/Γιάνης με ανοχή από το ΚΚΕ. Όλη μου η ομιλία στο The Mall ήταν αφιερωμένη σε αυτό. Τώρα το λένε πλέον απροκάλυπτα. Προσοχή!»


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *