Νίκος Χριστοδουλίδης: Το πρόγραμμα «Φωτοβολταϊκά για Όλους» είναι ένα πρωτοποριακό σχέδιο

Ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης σε ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα αναφέρθηκε στο πρωτοποριακό Σχέδιο «Φωτοβολταϊκά για Όλους» ττο οποίο έχει στόχο να αντιμετωπίσει τις υψηλές τιμές ηλεκτρισμού. Για το πρόγραμμα έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον πολλά νοικοκυριά γεγονός που πιστοποιεί ο μεγάλος αριθμός αιτήσεων που έχει υποβληθεί.


Η ανάρτηση του Νίκου Χριστοδουλίδη έχει ως εξής:

«Με στόχο να αντιμετωπίσουμε μόνιμα τις υψηλές τιμές ηλεκτρισμού αλλά και να πετύχουμε τον στόχο της πράσινης μετάβασης παρουσιάσαμε το πρωτοποριακό Σχέδιο «Φωτοβολταϊκά για Όλους». Ένα Σχέδιο που απευθύνεται κυρίως στην Μεσαία Τάξη του τόπου μας. Ένα καινοτόμο Σχέδιο, αφού είναι η πρώτη φορά που όλοι εσείς, οι πολίτες, έχετε τη δυνατότητα εγκατάστασης φωτοβολταϊκού συστήματος χωρίς αρχικό κεφαλαίο. Ένα Σχέδιο 30 εκατομυρίων ευρώ για 6000 νοικοκυριά. 

Χαίρομαι ιδιαίτερα για τον πολύ μεγάλο αριθμό αιτήσεων που έχουν υποβληθεί μόλις σε λίγα εικοσιτετράωρα. Με την εξάντληση των 30 εκατομμυρίων ευρώ, θα αξιολογήσουμε και θα ενισχύσουμε το Σχέδιο «Φωτοβολταϊκά για Όλους».

Συνεχίζουμε αποφασιστικά με μοναδικό στόχο την βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη».


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *