Τέξας: Δύο νεκροί και 40 τραυματίες σε καραμπόλα – Συγκρούστηκε σχολικό λεωφορείο με μπετονιέρα

Φονική καραμπόλα οχημάτων σημειώθηκε την Παρασκευή (22/3) στο Τέξας με συνέπεια δύο άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους και περίπου 40 να τραυματίστηκαν.


Γύρω στις 14:00 (τοπική ώρα, 21:00 ώρα Ελλάδος) ένα φορτηγό μπετονιέρα εξετράπη της πορείας του και συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με σχολικό λεωφορείο σε αυτοκινητόδρομο της κομητείας Μπάστροπ, βορειοανατολικά του Όστιν.

Ένα νήπιο που επέβαινε στο λεωφορείο βρήκε ακαριαίο θάνατο, ενώ σκοτώθηκε επίσης ο οδηγός του αυτοκινήτου που ακολουθούσε το σχολικό και προσέκρουσε σε αυτό επειδή δεν πρόλαβε να φρενάρει.

Στο σχολικό λεωφορείο επέβαιναν 44 νήπια και 11 ενήλικοι που επέστρεφαν από εκδρομή σε ζωολογικό κήπο. Στα άλλα δύο οχήματα επέβαιναν μόνο οι οδηγοί τους, όπως ανέφερε η αστυνομία.

Τέσσερις τραυματίες, των οποίων η κατάσταση χαρακτηρίστηκε κρίσιμη, διακομίστηκαν με ελικόπτερο σε νοσοκομείο και άλλοι έξι σοβαρά τραυματισμένοι παρελήφθησαν από ασθενοφόρα.


Όσο για τους υπόλοιπους τραυματίες τους παρασχέθηκαν επί τόπου οι πρώτες βοήθειες και ορισμένοι μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *