Μία νεκρή και τέσσερις τραυματίες από πυροβολισμούς σε κλαμπ στην Ισπανία! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μία γυναίκα σκοτώθηκε και τέσσερις άνθρωποι τραυματίστηκαν, όταν έπεσαν πυροβολισμοί  σε νυχτερινό κλαμπ στην Ισπανία, γεμάτο από Βρετανούς τουρίστες.


Ο ένοπλος φέρεται ότι άνοιξε πυρ μέσα στην κατάμεστη πίστα του νυχτερινού κέντρου, ενώ σφαίρες δέχθηκαν τέσσερα άτομα.

Οι πυροβολισμοί σημειώθηκαν τα ξημερώματα στη Μαρμπέγια της Ανδαλουσίας και συγκεκριμένα στο Opium Beach Club, που είναι ιδιαίτερα δημοφιλές για Βρετανούς τουρίστες.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι είχε ξεσπάσει καβγάς μεταξύ των θαμώνων, όταν ο δράστης έβγαλε το όπλο του και άρχισε να πυροβολεί. Στη συνέχεια, πηγές αναφέρουν ότι τον μαχαίρωσαν στο κεφάλι και τον κορμό. Πλέον, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση.

Σύμφωνα με το Euro Weekly, μετά την επίθεση επιβεβαιώθηκε ο θάνατος μίας γυναίκας. Όλα τα θύματα παραμένουν στο νοσοκομείο και η κατάστασή τους δεν είναι σαφής μέχρι στιγμής.


Η αστυνομία έλαβε κλήση για το περιστατικό στη 1:10 π.μ. Πλάνα που κοινοποιήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν ότι οι πυροβολισμοί σημειώθηκαν στο VIP τμήμα του κλαμπ, προκαλώντας πανικό, καθώς οι Βρετανοί θαμώνες άρχισαν απεγνωσμένα να εγκαταλείπουν τον χώρο.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *