Φρ. Μπελέρης: Με χειροπέδες για 10 λεπτά στην ταφή της γιαγιάς του – Γιούχαραν τους αστυνομικούς οι ομογενείς

Με χειροπέδες και τη συνοδεία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων έφτασε στη Χειμάρρα ο εκλεγμένος δήμαρχος Φρέντι Μπελέρης για να παραστεί στην κηδεία της γιαγιάς του, για την οποία εξασφάλισε εξάωρη άδεια από τις φυλακές.


Όπως φαίνεται και στα βίντεο που έχει δημοσιεύσει το himara.gr, ο Φρέντι Μπελέρης κρατείται μέσα στην κλούβα και δεν του έχει επιτραπεί να παραστεί στην εξόδιο ακολουθία. Επίσης, δεν του επιτράπηκε να επισκεφθεί ούτε το σπίτι που έμενε η γιαγιά του, όπως συνηθίζεται σε αυτές τις περιπτώσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στον Μπελέρη επιτράπηκε βγήκε από την κλούβα για μόλις δέκα λεπτά όταν η σορός μεταφέρθηκε στον εσωτερικό χώρο του νεκροταφείου με τους κατοίκους της Χειμάρρας να τον αποθεώνουν, ενώ υπήρξε και ένταση με τους αστυνομικούς, με τους κατοίκους να τους προπηλακίζουν.

Στη Χειμάρρα βρίσκονταν 18 κλούβες της αλβανικής αστυνομίας ενώ τον φιλούσαν 25 άνδρες των ειδικών δυνάμεων της αστυνομίας.

Στις 10 Ιανουαρίου θα συνεχιστεί η δίκη του Φρέντι Μπελέρη, την ώρα που τα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας αναδεικνύουν ένα διάτρητο κατηγορητήριο από την πλευρά των αλβανικών αρχών. Το δικαστήριο έκανε δεκτό το αίτημα του εκλεγμένου δημάρχου Χειμάρρας, να καταθέσουν επιπλέον μάρτυρες που θα ρίξουν φως στην υπόθεση.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *