Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση της 39χρονης που κατήγγειλε τον ομαδικό βιασμό της στην Πάτρα

Με την κατηγορία του βιασμού συνελήφθησαν την Κυριακή και κρατούνται στην Ασφάλεια Πατρών μέχρι ν’ απολογηθούν την Πέμπτη, δύο άνδρες 32 και 47 ετών που καταγγέλθηκαν από 39χρονη, πως συνευρέθηκαν ερωτικά, αφού προηγουμένως της έδωσαν ναρκωτικά.


Σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr, οι δύο κατηγορούμενοι αρνούνται τις κατηγορίες υποστηρίζοντας, πως ό,τι συνέβη έγινε με τη συγκατάθεση της. Η 39χρονη, προσήλθε το βράδυ του Σαββάτου στο νοσοκομείο και ζήτησε από υπάλληλο να εξεταστεί από γιατρό υποστηρίζοντας, πως είχε πέσει θύμα βιασμού.

Στην κατάθεση της στους αστυνομικούς της Ασφάλειας η 39χρονη μητέρα με καταγωγή από περιοχή της ανατολικής Αιγιάλειας, που διαμένει κατά ίδιες πληροφορίες, σε δομή κακοποιημένων γυναικών στην Πάτρα, φέρεται να δήλωσε, πως είχε καταναλώσει υπερβολική ποσότητα αλκοόλ, όταν συνάντησε τους δυο άνδρες πηγαίνοντας κατά την άφιξη της σε δεύτερο μπαρ τα ξημερώματα του Σαββάτου με τους οποίους συνέχισε να διασκεδάζει.

Ακολούθως και οι τρεις πήγαν σε σπίτι επί της οδού Θεμιστοκλέους στην Πάτρα, όπου σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε οι συλληφθέντες της χορήγησαν ναρκωτική ουσία -εκτιμά κοκαΐνη- και έχασε τις αισθήσεις της.

Δεν μπορεί να αποδειχθεί βιασμός, καθώς δεν υπάρχουν κακώσεις που να μαρτυρούν γενετήσια βία, χωρίς όμως να αποκλείεται λόγω των συνθηκών που περιγράφονται από την 39χρονη, δήλωσε στο ίδιο μέσο ο ιατροδικαστής Πατρών Ανδρέας Γκότσης, που χθες, Δευτέρα, διενήργησε την ιατροδικαστική εξέταση, επισημαίνοντας πως η γυναίκα φέρει κακώσεις στα γόνατα, πιθανά από πτώση.


Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένονται τα αποτέλεσμα των τοξικολογικών εξετάσεων, καθώς θα φανεί, εάν χορηγήθηκαν ναρκωτικά ή άλλη ουσία που «υπνώτισαν» την 39χρονη.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *