Πνιγμός η αιτία θανάτου του ηλικιωμένου ζευγαριού στα Λουτρά Σιδηροκάστρου

Σε πνιγμό οφείλεται ο θάνατος του ηλικιωμένου ζευγαριού στα Ιαματικά Λουτρά του Σιδηροκάστρου, στις Σέρρες.


Σύμφωνα με την ΕΡΤ Σερρών, τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης, τόσο ο 72χρονος όσο και η 70χρονη κατέληξαν από πνιγμό που έγινε στον ίδιο χρόνο, μέσα σε ατομικό χώρο (τύπου τζακούζι) στα Λουτρά.

Από την νεκροψία-νεκροτομή που διενεργήθηκε σήμερα το πρωί, η Ιατροδικαστής Ελένη Ζαγγελίδου διαπίστωσε ότι πέθαναν από πνιγμό, ωστόσο κατέληξε στο συμπέρασμα ότι αυτή είναι δευτερογενής αιτία θανάτου και αναζητείται ο λόγος που το ζευγάρι έχασε ταυτόχρονα τις αισθήσεις του.

Σύμφωνα με το thestival.gr, πληροφορίες από ιατροδικαστικές πηγές αναφέρουν πως προηγήθηκε ο θάνατος της γυναίκας και ακολούθησε αυτός της συζύγου.

Οι ίδιες πηγές μάλιστα κάνουν λόγο για ενδείξεις πως ο 72χρονος προσπάθησε να βοηθήσει τη σύζυγό του όταν εκείνη έχασε τις αισθήσεις της, δίχως όμως να τα καταφέρει.


Στη διαδικασία της εξέτασης των δύο σορών παρέστη και ιατροδικαστικής – τεχνικός σύμβουλος της επιχείρησης των Ιαματικών Λουτρών, όπου συνέβη το περιστατικό.


Ωστόσο περισσότερο «φως» στις συνθήκες των θανάτων θα «ρίξουν» τα αποτελέσματα από τις ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις που αναμένονται σε τουλάχιστον δυο μήνες.

Οι Αρχές συνέλεξαν και δείγμα του νερού από το τζακούζι, στο οποίο εντοπίστηκαν νεκροί οι δύο ηλικιωμένοι, το οποίο θα σταλεί στο Χημείο του Κράτους προκειμένου να διαπιστωθεί εάν προκύπτει κάποιο στοιχείο, ενώ η λειτουργία των εγκαταστάσεων ανεστάλη μέχρι νεωτέρας για λόγους ασφαλείας.

Από την επιτόπια έρευνα, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν εντοπίστηκε κάποια βλάβη στις εγκαταστάσεις που μπορεί να συνδέεται με το συμβάν.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *