Επίθεση με καυστικό υγρό στην Κρήτη: «Καμία σχέση με βιτριόλι», λέει ο δικηγόρος της 38χρονης – «Είναι κακοποιημένη»

Παραδόθηκε στην αστυνομία η 38χρονη που επιτέθηκε με καυστικό υγρό στον 36χρονο σύντροφό της, σε ξενοδοχείο της Κρήτης. Η 38χρονη, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το cretapost.gr, πέρασε το κατώφλι του αστυνομικού μεγάρου Ηρακλείου, συνοδευόμενη από γνωστό ποινικολόγο. Έχει ήδη ομολογήσει την πράξη της μιλώντας σε πλήθος ΜΜΕ, λέγοντας πως  «θόλωσα και του έριξα το μπουκαλάκι με το καυστικό υγρό» επειδή ανέφερε πως ήταν θύμα κακοποιητικής συμπεριφοράς τόσο από τον 36χρονο όσο και από τον αδερφό του.


Τα πρώτα λόγια της 38χρονης στους αστυνομικούς
 Ο Απόστολος Λύτρας, τόνισε στους δημοσιογράφους πως το καυστικό υγρό δεν είχε καμία σχέση με βιτριόλι. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο εκ των συνηγόρων υπεράσπισης της 38χρονης συλληφθείσας – πλέον – Κρητικιάς, «H παράδοση είχε προγραμματιστεί. Χθες εκδόθηκε το ένταλμα σύλληψης. Εννοείται ότι είχαμε ενημερώσει τις Αρχές ότι θα παραδοθεί».

«Το μόνο που μας έχει μεταφέρει είναι ότι έχουν ακουστεί πάντως αρκετά πράγματα τα οποία δεν στέκουν με την πραγματικότητα», ανέφερε ακόμη ο κ. Λύτρας, ο οποίος συμπλήρωσε ότι «από αυτό που μας είπε (σ.σ. προφανώς η 38χρονη), μιλάμε για μία ελάχιστη ποσότητα (σ.σ. εννοεί του καυστικού υγρού).  Είναι ένα καθαριστικό. Ουσιαστικά καμία σχέση με βιτριόλι που έχει ακουστεί. Ένα καθαριστικό είναι και τίποτα παραπάνω».

Ο κ. Λύτρας έκανε ακόμη λόγο για «μία κακοποιημένη γυναίκα. Από τα λεγόμενά της, έχει δεχθεί αρκετές φορές ξυλοδαρμούς από τον σύζυγό της. Μάλιστα την ημέρα που υπήρχε το ραντεβού στο ξενοδοχείο… Δυστυχώς δεν θέλω ακόμα να το πω γιατί ακόμα δεν έχει… (…) θα το αναφέρει η ίδια, είναι κάτι πάντως πάρα πολύ σοβαρό».ψ

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *