Έφυγε από κορωνοϊό ιδρυτικό μέλος της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης! Ήταν διπλά εμβολιασμένος!

Έφυγε από τη ζωή, βυθίζοντας στη θλίψη την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης, το ιδρυτικό μέλος της, Μιχάλης Κυδώνης ο οποίος αν και διπλά εμβολιασμένος, κατέληξε από κορωνοϊό.


Ο Μιχάλης Κυδώνης ήταν ένας εκ των ιδρυτικών μελών της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης στη Θεσσαλονίκη ενώ είχε συμμετάσχει σε πάρα πολλές αποστολές.

Σε ανάρτησή του στα social media o Ζαφείρης Τρόμπακας, διευθυντής εκπαίδευσης της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης, ανέφερε για τον Μιχάλη Κυδώνη:

«Ένα ιδρυτικό μέλος της Ε.Ο.Δ. έφυγε από κοντά μας για το μεγάλο ταξίδι. Ο Μιχάλης Κυδώνης δυστυχώς κατέληξε αν και διπλά εμβολιασμένος. Υπήρξε ιδρυτικό μέλος της Ε.Ο.Δ. συμμετείχαμε μαζί σε αρκετές ασκήσεις της νεοιδρυθείσας τότε Ε.Ο.Δ. καθώς και σε πολλές επιχειρήσεις ορεινής διάσωσης αλλά και σε αεροπορικά ατυχήματα (στην ερευνα του C-130 στην χιονισμένη Όθρυ τον Φεβρουάριο 1991, στην έρευνα των 2 μαχητικών F-5 στην Χαλκιδική τον Φεβρουάριο 1995 , στην έρευνα του Γιάκοβλεφ τον Δεκέμβριο του 1997κ.λ.π.

Υπήρξε πρωταθλητής στο taekwondo με χρυσό μετάλλιο που πήρε το 2003. Ασχολήθηκε πολύ ενεργά με το ορειβατικό σκι, την αναρρίχηση την ορεινή πεζοπορία και την διάνοιξη φαραγγιών. Αν όπως λέγεται η ψυχή περιπλανιέται για τρεις ακόμη μέρες στην γη, πριν αποχαιρετίσει οριστικά τα εγκόσμια, η ψυχή του Σχοινοσυτρόφου Μιχάλη, αύριο πρωί θα κατεβαίνει για ύστατη φορά τις φρέσκιες πούδρες του Αγ. Αντωνίου, του Χρηστάκη, του Σχολιού, όπως παλιά αποζητούσαμε να ζωγραφίσουμε με τα σκι την κατεβασιά μας στην παρθένα αφράτη πλαγιά. Αναμφισβήτητα η ψυχή σου θα αναζητήσει τις υπέροχες στιγμές που βιώσαμε. Αιωνία σου η μνήμη φίλε Μιχάλη».


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *