Optima bank: Υπερκάλυψη κατά 1,5 φορά την πρώτη μέρα εγγραφών – Εντυπωσιακή ανταπόκριση των επενδυτών

 

Εντυπωσιακή και ολόθερμη ήταν η ανταπόκριση της δημόσιας προσφοράς για την εισαγωγή της Optima bank στο Χρηματιστήριο, καθώς έκλεισε η χθεσινή, πρώτη ημέρα έκλεισε με υπερκάλυψη κατά 1,5 φορά!


Όπως ανέφερε το newmoney.gr πηγές της χρηματιστηριακής και οικονομικής αγοράς τόνισαν ότι η ανταπόκριση από πλευράς, τόσο των θεσμικών, όσο και των ιδιωτών επενδυτών, υπήρξε ιδιαίτερα θερμή, εκτιμώντας πως εξίσου καλά θα κυλήσει και η δεύτερη ημέρα για την τράπεζα, επιβεβαιώνοντας τις προσδοκίες της διοίκησης για «τρομερή υπερκάλυψη».

Αύριο ολοκληρώνεται η διαδικασία.

«Το γεγονός ότι η Optima bank κατάφερε ήδη από την πρώτη ημέρα να καλύψει – και μάλιστα, κατά 1,5 φορά – την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου των 151 εκατ. ευρώ, συγκεντρώνοντας περί τα 226 εκατ. ευρώ, αποδεικνύει τον σημαντικό βαθμό εμπιστοσύνης των επενδυτών στις αναπτυξιακές της προοπτικές», σχολιάζουν χαρακτηριστικά, σημειώνοντας πως το γεγονός ότι η IPO ξεκινούσε ενόσω το 112 προειδοποιούσε για την επέλαση της κακοκαιρίας «Elias» ενδεχομένως να κράτησε πίσω κάποιους επενδυτές, ειδικά από περιοχές, στις οποίες το φαινόμενο ήταν πολύ πιο έντονο. «Αυτοί πιθανότατα να εγγραφούν μέχρι την Παρασκευή, οπότε και ολοκληρώνεται η διαδικασία», προσθέτουν.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *