Όλα έτοιμα για τη μεγάλη πρεμιέρα του Θ.Ζερβουδάκη-28 χρόνια ZER

Όλα είναι ετοιμα για τη μεγάλη πρεμιέρα του επιτυχημένου επιχειρηματία Θεοδόση Ζερβουδάκη στον τηλεοπτικό σταθμό Μακεδονία TV την Πέμπτη 25 Αυγούστου και ώρα 11 το πρωί.Μάλιστα η εκπομπή θα αναμεταδίδεται σε άλλους 18 σταθμούς της χώρας και σε ακόμη 3 στην Κύπρο.


Ο Θεοδόσης Ζερβουδάκης δραστηριοποιείται εδώ και 28 χρόνια στον τομέα της κινητής τηλεφωνίας και της ευρύτερης τεχνολογικής καινοτομίας.

Οξυδερκής και άοκνος επιχειρηματίας έφερε την τεχνολογική επανάσταση στην Ελλάδα επενδύοντας σε δεκάδες καταστήματα όπου ο πελάτης μπορεί να βρεί lap top,κινητά ,υπολογιστές και αξεσουάρ σε ασυναγώνιστες τιμές για κάθε “τσέπη”και για κάθε επαγγελματία.

Πέραν ωστόσο της άρτιας επαγγελματικής κατάρτισης ο Θεοδόσης Ζερβουδάκης αποτελεί το συνώνυμο του αυτοδημιούργητου επιχειρηματία.Με αφοσίωση και διαρκή προσπάθεια αντιλαμβάνεται τις ανάγκες της αγοράς δημιουργώντας προσωπικές σχέσεις με τους πελάτες του.

Η σταθερή τηλεοπτική του παρουσία τον έχει καθιερώσει ως ένα οικείο και αγαπητό πρόσωπο αφού η επωνυμία των επιχειρήσεων του ” ZER “είναι ευρύτερα διαδεδομένη σε όλη τη χώρα αλλα και στην Κύπρο.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *