Τρίκαλα: Στη δημοσιότητα τηλεφωνικός αριθμός για πολίτες που επιθυμούν να στηρίξουν στεγαστικά τους πληγέντες από την κακοκαιρία

 

Τηλεφωνικό αριθμό για πολίτες που επιθυμούν να στηρίξουν στεγαστικά τους πληγέντες από την κακοκαιρία Daniel στα Τρίκαλα έδωσε στη δημοσιότητα ο Δήμος Τρικκαίων.


Ειδικότερα, όσοι μπορούν να προσφέρουν οικίες για διαμονή πληγέντων θα καλούν τον τηλεφωνικό αριθμό 24310 23003, από τις 10:00 έως τις 19:00, κατά τις εργάσιμες ημέρες και θα δίνουν τις απαραίτητες πληροφορίες και διευκρινίσεις για τους τρόπους υλοποίησης της προσφοράς στέγης.

Επίσης, ο Δήμος Τρικκαίων θα δέχεται αιτήματα κτηνοτρόφων της περιοχής του για παροχή ζωοτροφών στις κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις που έχουν πληγεί από τη θεομηνία Daniel. Η δράση πραγματοποιείται κατόπιν σχετικής οδηγίας από τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Οι κτηνοτρόφοι θα πρέπει να τηλεφωνούν στο 24310 20000 (Γραφείο Εξυπηρέτησης Πολίτη), να δηλώνουν ονοματεπώνυμο, περιοχή, αριθμό και είδος ζώων.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *