Το συγκλονιστικό ξέσπασμα εργαζόμενου στα Ναυπηγεία Ελευσίνας για τις αντιδράσεις για τη φωτογραφία της τούρτας έκπληξης που έκαναν οι εργαζόμενοι στον Άδωνι Γεωργιάδη για τα γενέθλιά του: «Σώθηκαν 600 οικογένειες, εσείς τι κάνατε;»

 

Ξέσπασε και μάλιστα με ένα συγκλονιστικό ποστ εργαζόμενος των Ναυπηγείων Ελευσίνας με αφορμή τις αντιδράσεις που δέχτηκε μετά από την ανάρτηση που έκανε με τη φωτογραφία της τούρτας έκπληξη που ετοίμασαν οι εργαζόμενοι για τον Άδωνι Γεωργιάδη με αφορμή τα σημερινά γενέθλιά του.


Οι εργαζόμενοι των Ναυπηγείων Ελευσίνας πίνουν νερό στο όνομα του Άδωνι Γεωργιάδη και το έδειξαν αυτό με τον πιο ξεχωριστό, ιδιαίτερο, αλλά και γλυκό τρόπο στην σημερινή τελετή για την Συμφωνία της ONEX Shipyards με την DFCgov.

Ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης ήταν στην τελετή και μάλιστα σε μια ξεχωριστή για εκείνον ημέρα, καθώς είχε τα γενέθλιά του.

Οι εργαζόμενοι δεν τον ξέχασαν. Εκείνος άλλωστε ως υπουργός Ανάπτυξης έσωσε με τιτάνιες προσπάθειες τα Ναυπηγεία Ελευσίνας μετά τη συμφωνία να περάσουν στην ΟΝΕΧ και έδωσε ζωή σε μια επιχείρηση που είχε… πεθάνει, ενώ έσωσε και τις δουλειές των εργαζομένων και εξασφάλισε και τα λεφτά που τους χρωστούσε η προηγούμενη διοίκηση.

Έτσι του έκαναν σήμερα έκπληξη με την τούρτα που του έφεραν για να του πουν χρόνια πολλά για τα γενέθλιά του. Δείτε εδώ την έκπληξη με την τούρτα.


Εργαζόμενος των Ναυπηγείων Ελευσίνας έβαλε την φωτογραφία της τούρτας στις σελίδες του στα social media και κάποιοι εμπαθείς και πικρόχολοι του… επιτέθηκαν μέσα από μηνύματα.


Ο εργαζόμενος δεν πτοήθηκε όμως και ξέσπασε με συγκλονιστικό τρόπο, καθώς ανέφερε σε ποστ που έκανε:

«Όσο με βρίζετε τόσο την ανεβάζω τεμπελχαναδες που όλοι μαζί έχετε 50 ένσημα τον χρόνο! 600 οικογένειες σώθηκαν εσείς τι κάνατε?Τα κλείνετε όλα ,στην δυστυχία πουλάει το αφήγημα σας!».

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *