Η μεγάλη έκπληξη, αλλά και δείγμα ευγνωμοσύνης των εργαζομένων των Ναπηγείων Ελευσίνας στον Άδωνι Γεωργιάδη – «Μεγαλύτερο παράσημο της πολιτικής μου σταδιοδρομίας η αγάπη τους»

 

Οι εργαζόμενοι των Ναυπηγείων Ελευσίνας πίνουν νερό στο όνομα του Άδωνι Γεωργιάδη και το έδειξαν αυτό με τον πιο ξεχωριστό, ιδιαίτερο, αλλά και γλυκό τρόπο στην σημερινή τελετή για την Συμφωνία της ONEX Shipyards με την DFCgov.


Ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης ήταν στην τελετή και μάλιστα σε μια ξεχωριστή για εκείνον ημέρα, καθώς είχε τα γενέθλιά του.

Οι εργαζόμενοι των Ναυπηγείων Ελευσίνας στάζουν μέλι για τον Άδωνι Γεωργιάδη, αφού με δικές του τιτάνιες προσπάθειες επί των ημερών του στο Υπουργείο Ανάπτυξης η επιχείρηση αναστήθηκε, βγήκε από την εντατική, ιδιωτικοποιήθηκε και οι εργαζόμενοι δεν έμειναν στον δρόμο κρατώντας τις δουλειές τους, αλλά έλαβαν και λεφτά από εκείνα που τους χρωστούσε η προηγούμενη διοίκηση.

Τον θεωρούν δικό τους άνθρωπο και του έδειξαν σήμερα για άλλη μια φορά την αγάπη τους. Δεν ξέχασαν τα γενέθλια του υπουργού και του ετοίμασαν μια ξεχωριστή και γλυκιά έκπληξη.

Του έφεραν μια τούρτα γενεθλίων για να του πουν το δικό τους ξεχωριστό ευχαριστώ και φυσικά τα δικά τους ξεχωριστά «χρόνια πολλά».


Ο Άδωνις Γεωργιάδης αποτύπωσε την ξεχωριστή στιγμή σε ανάρτησή του στις σελίδες του στα social media και τόνισε ότι «η αγάπη αυτών των ανθρώπων για μένα είναι το μεγαλύτερο παράσημο της πολιτικής μου σταδιοδρομίας».


Αναλυτικά ο Άδωνις Γεωργιάδης ανέφερε στην ανάρτησή του:

«Στο πέρας της τελετής για την Συμφωνία @ONEXShipyards και @DFCgov για τα Ναυπηγεία Ελευσίνος, οι εργάτες μου είχαν ετοιμάσει τούρτα για τα σημερινά μου γενέθλια. Η αγάπη αυτών των ανθρώπων για μένα είναι το μεγαλύτερο παράσημο της πολιτικής μου σταδιοδρομίας».

 

 

 

 

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *