Θεσσαλονίκη: Ανοιχτά τα καταστήματα την Κυριακή 26 Νοεμβρίου ενόψει Black Friday και Cyber Monday

Ανοιχτά θα είναι τα εμπορικά καταστήματα την Κυριακή 26 Νοεμβρίου στη Θεσσαλονίκη, δύο μέρες μετά την Black Friday και μια πριν την Cyber Monday.


Ειδικότερα, ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης (ΕΣΘ) ενημερώνει εμπόρους και καταναλωτές ότι με βάση τον Ν. 5039/ 3-4-2023 επιτρέπεται η λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων την τελευταία Κυριακή του Νοεμβρίου.

«Η συγκεκριμένη Κυριακή αποτελεί μια καλή ευκαιρία για τους καταστηματάρχες να αυξήσουν την αγοραστική τους δύναμη, ως συνέχεια της Black Friday, που φέτος είναι στις 24.11.2023», αναφέρει η ανακοίνωση του ΕΣΘ.

«Όπως είναι γνωστό, η Black Friday είναι ένας θεσμός που σημειώνει άνθηση στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια, δημιουργώντας ιδιαίτερο ενθουσιασμό και προσμονή στο αγοραστικό κοινό για τις προσφορές που υπόσχεται.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης εφιστά την προσοχή στους καταστηματάρχες ώστε να τηρήσουν την νομοθεσία αναφορικά με τη διαδικασία διενέργειας προσφορών, προκειμένου αφενός να προστατευτούν οι καταναλωτές αφετέρου να αποφευχθούν πρόστιμα χωρίς λόγο», καταλήγει.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *