Συνάντηση κορυφής Θεοδόση Ζερβουδάκη – Χάρη Βαρθακούρη στα κεντρικά της εταιρείας ZER: Τι ετοιμάζουν; – Η ανάρτηση που «ανατίναξε» το Instagram – Βροχή τα like

Αυτή κι αν ήταν συνάντηση κορυφής. Και χωρίς κανένας ίχνος υπερβολής αυτό. Ο γνωστός επιχειρηματίας και παρουσιαστής Θεοδόσης Ζερβουδάκης κορυφή στους τομείς του και ο σπουδαίος τραγουδιστής και συνθέτης Χάρης Βαρθακούρης που θεωρείται κορυφή στο χώρο του συναντήθηκαν στα κεντρικά του ομίλου ZER.


Ο Χάρης Βαρθακούρης είναι ένα τεράστιο ταλέντο, θεωρείται η μεγαλύτερη ελληνική λαϊκή φωνή της γενιάς του και άξιος συνεχιστής του πατέρα του Γιάννη Πάριου και φυσικά διαπρέπει και ως συνθέτης.

Ο καλλιτέχνης και ο επιχειρηματίας συναντήθηκαν και τα είπαν σε πολύ ζεστό κλίμα στα γραφεία του εμβληματικού ομίλου του Θεοδόση Ζερβουδάκη. Και για να τους βλέπουμε μαζί, μάλλον κάτι θα ετοιμάζουν…

Εμείς να τους ευχηθούμε καλή επιτυχία αν και θα είναι δεδομένη αυτή με την πορεία που έχουν και οι δύο τους. Και δεν το λέμε εμείς. Το λένε τα πεπραγμένα τους στους χώρους τους.

Ο Θεοδόσης Ζερβουδάκης αποτύπωσε τη συνάντηση κορυφής με τον Χάρη Βαρθακούρη στη σελίδα του στο Instagram και αμέσως… έγινε πανικός. Οι φαν τους ανατίναξαν τα social media, καθώς τα like έπεσαν βροχή. Ακόμα και στα πρώτα λεπτά η ανάρτηση συγκέντρωσε χιλιάδες like.


Τίποτα δεν είναι τυχαίο άλλωστε, αφού οι δύο τους έχουν εκατοντάδες χιλιάδες φαν.


Δείτε την ανάρτηση του Θεοδόση Ζερβουδάκη:

 

.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *