Στο αυτόφωρο για ενδοοικογενειακή βία ο Γιάννης Γιοκαρίνης – Ανακαλεί την καταγγελία η σύζυγος του

Στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο οδηγήθηκε ο τραγουδοποιός και ερμηνευτής Γιάννης Γιοκαρίνης που συνελήφθη μετά από καταγγελία της συζύγου του.


Ο τραγουδιστής που είναι κατηγορούμενος για απειλή και απόπειρα σωματικής βλάβης, στο πλαίσιο του νόμου για ενδοοικογενειακή βία, αναμένει να δικαστεί.

Ο καλλιτέχνης συνελήφθη μετά από καταγγελία της 46χρονης συζύγου του, στο Αστυνομικό Τμήμα Καλλιθέας ότι μετά από διαπληκτισμό που είχαν, επιχείρησε να την πιάσει από το λαιμό.

Σύμφωνα με την καταγγελία, παρών στο περιστατικό ήταν ο κουμπάρος του ζευγαριού ο οποίος παρενέβη και απέτρεψε την επίθεση.

Η δίκη του Γιάννη Γιοκαρίνη δεν έχει ξεκινήσει ακόμη, ωστόσο στα δικαστήρια μετέβη η καταγγέλλουσα η οποία σε δηλώσεις της σε δημοσιογράφους είπε πως θα ανακαλέσει την καταγγελία.


Σύμφωνα με τη δήλωσή της, ο καλλιτέχνης δεν τη χτύπησε μετά τον καυγά που είχαν.


Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, δήλωσε χαρακτηριστικά ότι έχει γίνει «η τρίχα, τριχιά».

«Έχετε τσακωθεί εσείς όλοι με τις γυναίκες σας σπίτι σας»; ρώτησε τους δημοσιογράφους. «Έγινε ακριβώς αυτό το πράγμα. Και πήρα τηλέφωνο γιατί οι φωνές είχαν αρχίσει… έβγαιναν τα ντεσιμπέλ προς τα έξω και πήρα τηλέφωνο για να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Να γίνει μία σύσταση», είπε σύζυγος του Γιάννη Γιοκαρίνη.

«Μου λένε ότι είναι αυτεπάγγελτο και για αυτό τραβηχτήκαμε και τραβιόμαστε μέχρι τώρα», πρόσθεσε.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *