ΟΛΜΕ: Στάση εργασίας την Πέμπτη 28 Μαρτίου και συγκέντρωση στο υπουργείο Παιδείας.

Στάση εργασίας από τις 12:00 έως τις 14:00 Πέμπτη 28 Μαρτίου ανακοίνωσε η ΟΛΜΕ, ενώ κάλεσε και σε συγκέντρωση έξω από το υπουργείο Παιδείας στις 14:00.


Όπως αναφέρει η ανακοίνωσή της : «Ένα ακόμα μνημείο αυταρχισμού αποτελεί η εγκύκλιος Κατσαρού που μοναδικό στόχο έχει να εκφοβίσει τον αγωνιζόμενο κλάδο των εκπαιδευτικών. Το ΥΠΑΙΘΑ αδυνατεί να πείσει την κοινωνία και την εκπαιδευτική κοινότητα για τις αντιεκπαιδευτικές πολιτικές του και μπροστά στη μαζική αντίσταση των εκπαιδευτικών στη διάλυση της δημόσιας εκπαίδευσης καταφεύγει συνεχώς σε αυταρχικές τακτικές.

Συνεχίζει τις διώξεις των εκπαιδευτικών, προσφεύγει στα δικαστήρια ενάντια σε κάθε απεργία που μπλοκάρει τα σχέδιά του και τώρα απειλεί με ποινές κυρώσεις. Είναι προφανές ότι το ΥΠΑΙΘΑ βρίσκεται σε πανικό επειδή σύσσωμη η εκπαιδευτική κοινότητα αρνείται να υποταχθεί.
Καλούμε όλους και όλες να συμμετάσχουν στις Γενικές Συνελεύσεις για να συναποφασίσουμε τη συνέχιση του αγώνα μας.
Επιστρέφουμε ως απαράδεκτη την εγκύκλιο Κατσαρού και απαντάμε με κινητοποίηση στο ΥΠΑΙΘΑ την Πέμπτη 28 Μαρτίου στις 2μ.μ. Προκηρύσσουμε δίωρη διευκολυντική στάση εργασίας 12-2 μ.μ. Συνεχίζουμε τον αγώνα με ενότητα και συσπείρωση».

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *