Ο Θεοδόσης Ζερβουδάκης στηρίζει και τον υποψήφιο της ΝΔ Σπύρο Καρανικόλα στην μάχη των ευρωεκλογών

Ο γνωστός επιχειρηματίας Θεοδόσης Ζερβουδάκης που δίνει με όλα τα στελέχη της ΝΔ την αδιάκοπη μάχη για την σαρωτική νίκη της ΝΔ στις ευρωεκλογές στηρίζει και τον υποψήφιο του κυβερνώντος κόμματος στις ευρωκάλπες της 9ης Ιουνίου τον Σπύρο Καρανικόλα.


Ο Σπύρος Καρανικόλας μάλιστα επισκέφθηκε σήμερα τον Θεοδόση Ζερβουδάκη στα γραφεία του ομίλου του και μίλησαν για την πορεία της μάχης προς τις ευρωεκλογές.

Ο γνωστός επιχειρηματίας που είναι επίσημο στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας και διατηρεί στενές σχέσεις με όλη την κυβέρνηση μετά την παρότρυνση για ένα σταυρό στον Φρέντυ Μπελερη και την απόλυτη στήριξη στην υποψηφιότητα του Γιώργου Αυτιά στηρίζει και τον Σπύρο Καρανικόλα.

Να θυμίσουμε ότι ο Θεοδόσης Ζερβουδάκης είναι αδελφικός φίλος και με τον υπουργό υγείας Άδωνι Γεωργιάδη. Οπότε η στήριξη αυτή μόνο τυχαία δεν χαρακτηρίζεται…

Ο Θεοδόσης Ζερβουδάκης αποτύπωσε την συνάντηση με τον Σπύρο Καρανικόλα σε αναρτήσεις στις σελίδες του στα social media.


Αναλυτικά ο γνωστός επιχειρηματίας και επίσημο στέλεχος της ΝΔ ανέφερε στο μήνυμά του:


Μαζί με τον καλό μου φίλο ομοϊδεάτη και Υποψήφιο Ευρωβουλευτή @spyros.karanikolas πάμε όλοι μαζί για μια ακόμα μεγάλη νίκη της παράταξης μας στις 9 Ιουνίου Σπύρο μου καλή επιτυχία φίλε!!

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *