Νέα Ιωνία: 11χρονος έπαθε ηλεκτροπληξία ενώ έπαιζε σε παιδική χαρά – «Είχε διπλωθεί στη μέση, έκλαιγε» λέει η μητέρα του

Ηλεκτροπληξία έπαθε ένας 11χρονος την ώρα που έπαιζε σε παιδική χαρά στη Νέα Ιωνία.


Πιο συγκεκριμένα, το παιδί έπαιζε μαζί με τους φίλους του, όταν ακούμπησε το χέρι του στα γυμνά καλώδια που προεξείχαν από κολώνα ηλεκτρισμού, σύμφωνα με όσα μετέδωσε η ΕΡΤ. Στη συνέχεια, ο 11χρονος έπεσε στο έδαφος, υποφέροντας από τους πόνους και η μητέρα του που ήταν πιο δίπλα, έτρεξε να τον βοηθήσει με το παιδί να παραπονιέται για πόνους στην καρδιά.

Ο καρδιολόγος που τον εξέτασε κατόπιν, τους είπε ότι «γλίτωσε από θαύμα».

Η μητέρα του 11χρονου περιέγραψε στην ΕΡΤ όλα όσα συνέβησαν, λίγες μόλις στιγμές μετά το ατύχημά του: «Ήρθα και μου είπε ότι τον τίναξε το ρεύμα. Είχε διπλωθεί στη μέση και έκλαιγε, πόναγε, είχε δυσκολία στην αναπνοή. Μου λέει “έχουν μουδιάσει τα χέρια μου δεν αισθάνομαι καλά”. Του έδωσα λίγο νερό και τον έβαλα λίγο να καθίσει».

«Μου είπε “δεν αισθάνομαι τα χέρια μου, πονάει το στήθος μου”. Όπως καταλαβαίνετε τον πήγα στο νοσοκομείο (…) Τον ρώτησα αν ακούμπησε τα καλώδια, μου είπε όχι “ακούμπησα την κολώνα από πίσω”», πρόσθεσε η μητέρα του 11χρονου.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *