Μικρά προβλήματα προκάλεσε η κακοκαιρία σε Αργολίδα και Αρκαδία

Μικρά προβλήματα σε περιοχές της Αργολίδας και της Αρκαδίας προκάλεσε η σημερινή κακοκαιρία.


Ο ισχυρός άνεμος, προκάλεσε κοπές κλαδιών και δένδρων, σε περιοχές του δήμου της Τρίπολης, καθώς κορμός λεύκας έπεσε στην πλευρά του δρόμου, στην οδός Πελάγους, σε σημείο που βρίσκεται σχολικό συγκρότημα, χωρίς – ευτυχώς – να προκληθεί ατύχημα.

Δένδρο πάνω στα σύρματα της ΔΕΗ, επί της οδού Αγίου Κωνσταντίνου Τρίπολης, προκάλεσε προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, μέχρι να φύγει ο κορμός του δένδρου απ’ το δρόμο. Πτώσεις κλαδιών υπήρξαν και σε γειτονικές κοινότητες του δήμου της Τρίπολης.

Μικρές ζημιές σημειώθηκαν και σε μερικά, εξωτερικά αθλητικά όργανα, στο δημοτικό στάδιο της Τρίπολης, Κάδοι παρασύρθηκαν και σκουπίδια βγήκαν στους δρόμους και έκλεισαν τα φρεάτια απορρόφησης των νερών. Υπήρξαν κάποιες αποκολλήσεις τσίγκων, ενώ έγιναν και αρκετές κλήσεις στην Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Χαλάζι έπεσε σε κάποια χωριά του δήμου της Μεγαλόπολης.


Η ισχυρή καταιγίδα, προκάλεσε μικροζημιές και στην Αργολίδα, κυρίως στην περιοχή του δήμου Επιδαύρου (Λυγουριό), αλλά και σε Άργος και Ναύπλιο.


Ο δυνατός άνεμος, ξερίζωσε κάποια δένδρα, έσπασε κλαδιά, ενώ και η βροχή, πλημμύρισε κάποιους δρόμους σε Άργος, Νέα Κίο, Μύλους και Ναύπλιο. Ένα κυπαρίσσι, ξεριζώθηκε σε νεκροταφείο στο Άργος και έπεσε πάνω σε τάφους.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *