Έως 6 Ιανουαρίου τα «Χριστουγεννιάτικα Χωριά» του Δήμου Αθηναίων υποδέχονται μικρούς και μεγάλους σε 10 γειτονιές

Ένα εντυπωσιακό σκηνικό χριστουγεννιάτικου παραμυθιού έχει στηθεί στις γειτονιές της Αθήνας και άνοιξε τις πύλες του από σήμερα 23 Δεκεμβρίου και έως τις 6 Ιανουαρίου, τα δέκα χριστουγεννιάτικα χωριά σε ισάριθμες γειτονιές περιμένουν μικρούς και μεγάλους να απολαύσουν τη μαγεία τους.


Όπως αναφέρει μεταξύ άλλων ο Δήμος Αθηναίων: «Αγαπημένοι χριστουγεννιάτικοι ήρωες, κατασκευές, κεράσματα, face-painting, ξυλοπόδαροι, χριστουγεννιάτικες μασκότ, ανιματέρ, μαριονέτες, ταχυδακτυλουργοί, καλλιτεχνικά διαδραστικά δρώμενα και πολλές ακόμη γιορτινές εκπλήξεις θα περιμένουν τα μικρά παιδιά και τους γονείς τους, καθημερινά στις πλατείες Μεσολογγίου (Παγκράτι), Χελντράιχ (Νέος Κόσμος), Ζακλίν ντε Ρομιγί (Θησείο), Αγίας Αικατερίνης (Κάτω Πετράλωνα), Αθανασίου Διάκου (Θυμαράκια), Ναθαναήλ (Αγ. Ελευθέριος), Αγίου Ανδρέα (Λαμπρινή), Αγίου Παντελεήμονα, Αγίου Δημητρίου (Πανόρμου, Αμπελόκηποι) και Πηνελόπης Δέλτα (Ελληνορώσων).

«Το χαμόγελο των παιδιών είναι η κινητήρια δύναμη για όλα όσα κάνουμε! Και αυτά τα Χριστούγεννα, οι γειτονιές της Αθήνας θα γεμίσουν με παιχνίδια, καλλιτεχνικές δράσεις και παραστάσεις, σκορπίζοντας τη χαρά σε μικρούς και μεγάλους. Τα “Χριστουγεννιάτικα Χωριά” στήνονται στις πλατείες της πόλης για να μάς φέρουν πιο κοντά στη μαγική ατμόσφαιρα των γιορτών», τόνισε σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης.

Παράλληλες καλλιτεχνικές δράσεις

Την ίδια περίοδο στα «Χριστουγεννιάτικα Χωριά» θα εκτυλίσσονται παράλληλες καλλιτεχνικές δράσεις που θα ενισχύουν τη γιορτινή ατμόσφαιρα στην πόλη».


Ωράριο λειτουργίας Χριστουγεννιάτικων Χωριών:


Καθημερινά: 11:00 – 14:00 & 15:00 – 19:30 | Κυριακή 31.12: 11:00 – 17:00

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *