Χανιά: Σπαραγμός στο τελευταίο «αντίο» της 21χρονης Ραφαέλας – Ντυμένοι στα λευκά συγγενείς και φίλοι

Θλίψη στην κηδεία της 21χρονης Ραφαέλας Πιτσικάλη στα Χανιά, όπου σήμερα συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο αντίο ντυμένοι στα λευκά.


Η νεαρή κοπέλα έχασε τη μάχη με τον καρκίνο μετά από τρία χρόνια σε νοσοκομείο του Χιούστον των ΗΠΑ, βυθίζοντας στο πένθος τους αγαπημένους της αλλά και όσους γνώριζαν την ιστορία της που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Πριν λίγες μέρες η μητέρα της Ραφαέλας γνωστοποίησε την ημερομηνία της κηδείας, τόνισε ότι επιθυμία της 21χρονης αλλά και της ίδιας της οικογένειας είναι οι παρευρισκόμενοι να είναι ντυμένοι στα λευκά.

«Επιθυμία της ίδιας της Ραφαέλας και της οικογένειάς της είναι να είμαστε όλοι ντυμένοι στα λευκά. Η τελετή θα μνημονεύσει όλα όσα εκείνη αντιπροσώπευε: την αισιοδοξία, τη δύναμη, την ελπίδα… το “ουράνιο τόξο μετά την μπόρα”» ανέφερε η ανακοίνωση της οικογένειάς της και παράλληλα διεμήνυε ότι «αντί στεφάνων στη μνήμη της Ραφαέλας, όποιος επιθυμεί να κάνει μια δωρεά στον σύλλογο Make A Wish, όπως ήθελε εκείνη».

Η 21χρονη Ραφαέλα άφησε την τελευταία της πνοή στις 24 Ιανουαρίου, ενώ νοσηλευόταν σε νοσοκομείο στην Αμερική, δίνοντας μάχη με τον καρκίνο για τρίτη φορά.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *