Anthemion Flowers: Προσφορά για του Αγίου Βαλεντίνου – Τελευταία ευκαιρία να βγείτε κερδισμένοι στην γιορτή του έρωτα

Προσφορά για παραγγελίες που θα γίνουν μέχρι τη Δευτέρα ανεξαρτήτως ημερομηνίας παράδοσης προσφέρει το ανθοπωλείο Anthemion Flowers, για να γιορτάσετε χωρίς άγχος με τον αγαπημένο ή την αγαπημένη σας την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στις 14 Φεβρουαρίου.


Χρησιμοποιήστε το κωδικό VALE10 στο checkout μέχρι και τη Δευτέρα 12/02 και μόνο μέσω eshop για να επωφεληθείτε της έκπτωσης και να δείξετε την αγάπη σας χαρίζοντας λουλούδια την ημέρα των ερωτευμένων.

Επισκεφθείτε το ηλεκτρονικό κατάστημα για να ανακαλύψετε τις αμέτρητες επιλογές δώρων και συνθέσεις για την ημέρα των ερωτευμένων, αλλά και για κάθε άλλη περίσταση με δωρεάν μεταφορικά και αυθημερόν παράδοση.

Πληροφορίες για τους υποψήφιους… ερωτευμένους

Είναι λογικό να μην γνωρίζετε για τα λουλούδια πολλά πράγματα, γι’αυτό νιώθουμε την ανάγκη να σας ενημερώσουμε για κάποια πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε πριν την αγορά σας. Όπως καταλάβατε οι διαφορές μεταξύ των διαφορετικών ποικιλιών είναι μεγάλες, οπότε όταν θέλετε να αγοράσετε λουλούδια θα πρέπει να ξέρετε τι ποικιλία εμπορεύεται το κάθε ανθοπωλείο.


Διαβάστε περισσότερα εδώ.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *