Το μήνυμα Αυγενάκη για την επόμενη μέρα των εκλογών: «Οι 12 από τις 13 Περιφέρειες έχουν φιλελεύθερα χαρακτηριστικά, να μην χαθεί καμία μέρα στη Θεσσαλία»

 

Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Λευτέρης Αυγενάκης σχολίασε την επόμενη μέρα των εκλογών με ανάρτησή του στα social media.


Ο Λευτέρης Αυγενάκης έστειλε τα συγχαρητήριά του σε όσους εκλέχθηκαν, ενώ τόνισε ότι «στις 12 από τις 13 Περιφέρειες της χώρας, οι περιφερειάρχες έχουν φιλελεύθερα χαρακτηριστικά, παρότι όλα τα κόμματα συσπειρώθηκαν ενάντια στην κυβέρνηση».

«Είναι αυτονόητη η συνεργασία μας σε θεσμικό επίπεδο με όλα τα στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Α’ και Β’ βαθμού, με γνώμονα το καλό των πολιτών σε όλη την επικράτεια»«, επισήμανε ο υπουργός.

«Στη Θεσσαλία, τόσο στην Περιφέρεια όσο και στη Λάρισα, οι πολίτες χρέωσαν στους επικεφαλής όσα συνέβησαν στις θεομηνίες που έπληξαν την περιοχή.

Αύριο κιόλας, θα καλέσω τον νέο Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, κ. Δημήτρη_Κουρέτα για να προγραμματίσουμε συνάντηση, ώστε να καλύψουμε τις εύλογες καθυστερήσεις στην εφαρμογή του προγράμματος ανασυγκρότησης της περιοχής που προκαλεί η μετάβαση σε νέα διοίκηση. Δεν πρέπει να χαθεί ούτε μια ημέρα», ανέφερε.


Αναλυτικά ο Λευτέρης Αυγενάκης τόνισε:


Πολλά συγχαρητήρια σε όλους όσοι εξελέγησαν είτε σήμερα είτε από την πρώτη Κυριακή, διαμορφώνοντας τον αυτοδιοικητικό χάρτη της επόμενης μέρας.

Στις 12 από τις 13 Περιφέρειες της χώρας, οι περιφερειάρχες έχουν φιλελεύθερα χαρακτηριστικά, παρότι όλα τα κόμματα συσπειρώθηκαν ενάντια στην κυβέρνηση.

Είναι αυτονόητη η συνεργασία μας σε θεσμικό επίπεδο με όλα τα στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Α’ και Β’ βαθμού, με γνώμονα το καλό των πολιτών σε όλη την επικράτεια.

Στη Θεσσαλία, τόσο στην Περιφέρεια όσο και στη Λάρισα, οι πολίτες χρέωσαν στους επικεφαλής όσα συνέβησαν στις θεομηνίες που έπληξαν την περιοχή.


Αύριο κιόλας, θα καλέσω τον νέο Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, κ. Δημήτρη_Κουρέτα για να προγραμματίσουμε συνάντηση, ώστε να καλύψουμε τις εύλογες καθυστερήσεις στην εφαρμογή του προγράμματος ανασυγκρότησης της περιοχής που προκαλεί η μετάβαση σε νέα διοίκηση. Δεν πρέπει να χαθεί ούτε μια ημέρα!

Εύχομαι σε όσους εξελέγησαν ή επανεξελέγησαν, καλή δύναμη στο σπουδαίο έργο που θα αναλάβουν.

 

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *