Ο γνωστός επιχειρηματίας Θεοδόσης Ζερβουδάκης στηρίζει τη Δήμητρα Νάνου στη μάχη για τη δημαρχία της αγαπημένης του Νέας Σμύρνης: «Μπορεί να αλλάξει την πόλη»

 

Την ολόθερμη στήριξή του στην υποψηφιότητα της Δήμητρας Νάνου στις αυριανές (15.10.2023) επαναληπτικές δημοτικές στη Νέα Σμύρνη εξέφρασε ο γνωστός επιχειρηματίας Θεοδόσης Ζερβουδάκης.


Ο Θεοδόσης Ζερβουδάκης έχει κάθε λόγο να νοιάζεται, να πονάει την Νέα Σμύρνη, να την θεωρεί πόλη της καρδιάς του όπως λέει ο ίδιος. Είναι ο τόπος που γεννήθηκε, που μεγάλωσε, που έκανε τα όνειρά του, που ήρθε στον κόσμο ο αγαπημένος γιος του. Έτσι δεν θα μπορούσε να μην έχει τη σκέψη του στην επόμενη μέρα της πόλης του και να μην έχει το βλέμμα του στην αυριανή δεύτερη μάχη της κάλπης για τη δημαρχία της Νέας Σμύρνης.

Ο γνωστός επιχειρηματίας Θεοδόσης Ζερβουδάκης θεωρεί ότι υποψήφια Δήμαρχος Νέας Σμύρνης είναι εκείνη που μπορεί να οδηγήσει την πόλη σε ένα καλύτερο αύριο για τους πολίτες της και έτσι σε ανάρτησή του στα social media εξέφρασε ξεκάθαρα την στήριξή του στην υποψηφιότητά της, εξηγώντας τους λόγους της απόφασής του.

Αναλυτικά ο γνωστός επιχειρηματίας, Θεοδόσης Ζερβουδάκης ανέφερε στην ανάρτησή του:

«Γεννήθηκα στην Νέα Σμύρνη πριν μισό αιώνα ακριβώς. Μεγάλωσα στην Νέα Σμύρνη, Παντρεύτηκα στην Νέα Σμύρνη. Γεννήθηκε το παιδί μου στην Νέα Σμύρνη, στην Νέα Σμύρνη μου, στην Νέα Σμύρνη της καρδιάς μου.


Η πόλη μου ζει στην απόλυτη εγκατάλειψη τις τελευταίες δεκαετίες εξαιτίας των λανθασμένων επιλογών στην δημοτική αρχή.


Αύριο έχουμε την μια και μοναδική ευκαιρία να δούμε την πόλη που ζούμε να αποκτά την ομορφιά που της αξίζει και για αυτό σας καλώ να στηρίζουμε ΟΛΟΙ για Δήμαρχο την Δήμητρα Νάνου,είναι άξια, εργατική γνωστής της αυτοδιοίκησης και μπορεί να αλλάξει την πόλη μας!!

 ΑΥΡΙΟ Η ΝΕΑ ΣΜΎΡΝΗ πρέπει να έχει δήμαρχο την Δήμητρα Νάνου!

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *